Αναζητείται η νέα Αλίκη για το «Δόλωμα»
Showbiz

Αναζητείται η νέα Αλίκη για το «Δόλωμα»

Με τη γενική εποπτεία του «δαιμόνιου» σεναριογράφου Λευτέρη Παπαπέτρου, θα δούμε ριμέικ ταινιών που... έγραψαν ιστορία. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ειδήσεις, ο Παπαπέτρου σχεδιάζει να μεταφέρει καθεμία από τις περίφημες ταινίες σε τέσσερα επεισόδια, τα οποία θα γράφουν και θα σκηνοθετούν διάφοροι δημιουργοί. Ανάμεσα σε αυτές είναι το «Δόλωμα», που είχε κάνει ο Αλέκος Σακελλάριος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Ντίνο Ηλιόπουλο, το «Σάντα Τσικίτα» που υπέγραφαν οι Σακελλάριος-Γιαννακόπουλος με τους Βασίλη Λογοθετίδη κα Ίλια Λιβυκού, αλλά και το «Ανθρωπάκι» του Γιάννη Δαλιανίδη με τους Κώστα Βουτσά, Μάρθα Καραγιάννη και Σπύρο Καλογήρου.

Ο Παπαπέτρου έχει κλείσει ήδη για τα πρώτα ριμέικ τους καίριους Ρένα Ρίγγα, Βίκυ Αλεξοπούλου και Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ παράλληλα συζητά με άλλους συναδέλφους τους αλλά και με ικανούς σκηνοθέτες. Το «στοίχημα» μοιάζει πολύ ενδιαφέρον και ελκυστικό και το κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύει πολύ σε αυτό το project. Ταινίες που λατρέψαμε... έρχονται στο σήμερα από αξιόλογους δημιουργούς με μια ομάδα γνωστών πρωταγωνιστών…

Και εδώ είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για το εν λόγω project, καθώς πρέπει να γίνει σωστή επιλογή ηθοποιών, αφού καλούνται να ερμηνεύσουν τους ρόλους που έπαιξαν με δεινότητα η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Βασίλης Λογοθετίδης και η Ίλια Λιβυκού, ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη κ.ά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved