Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ο γιος μου με ταλαιπώρησε πολύ στην εφηβεία του»
Showbiz

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ο γιος μου με ταλαιπώρησε πολύ στην εφηβεία του»

Η Πωλίνα Γκιωνάκη έχει κάνει τρεις γάμους. Σκέφτεται να κάνει και τέταρτο;

«Ναι, έχω κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε σε μικρή ηλικία, βιάστηκα μπορώ να πω, με τον πατέρα του γιου μου, τον σκηνοθέτη Μιχάλη Παπανικολάου. Μετά έκανα δεύτερο γάμο, πάλι με σκηνοθέτη, τον Φίλιππο Κωνσταντέλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Και για να τριτώσει το... κακό (γέλια), έκανα ακόμη έναν γάμο με έναν άνθρωπο εκτός καλλιτεχνικού χώρου. Και πάει κι αυτός ο γάμος. Ο πρώτος γάμος μου ήταν πολιτικός και οι άλλοι δύο θρησκευτικοί. Με άλλα λόγια έχω τη δυνατότητα να κάνω ακόμη έναν θρησκευτικό γάμο (γέλια). Αλλά δεν το σκέφτομαι, τουλάχιστον προς το παρόν. Το λέω αυτό, γιατί η ζωή με έχει μάθει να μη λέω δύο λέξεις: το ποτέ και το πάντα» τόνισε στην Espresso.

-Ως μάνα ενός γιου δικαιολόγησες κάποια στιγμή την αγωνία που είχε η μητέρα σου για σένα στα νεανικά χρόνια σου;

«Ο γιος μου με ταλαιπώρησε πολύ στην εφηβεία του. Μάλιστα, τότε σταμάτησα να εργάζομαι ως ηθοποιός, για να είμαι κοντά στο παιδί μου. Πλέον έχει μεγαλώσει, έχει τη δουλειά του, τη σύντροφό του, αλλά ως κλασική Ελληνίδα μάνα δεν παύει να είναι η μεγάλη έννοια της ζωής μου. Θα σου πω κάτι που έλεγε η γιαγιά μου: «Εχεις μικρό παιδί, τα προβλήματα είναι μικρά, έχεις μεγάλο παιδί, τα προβλήματα είναι μεγάλα».

-Ο γιος σου είναι ηθοποιός και κράτησε και το επίθετο Γκιωνάκης. Λέγεται Λευτέρης Γκιωνάκης - Παπανικολάου. Είσαι ευχαριστημένη που ακολουθεί τα χνάρια τα δικά σου και του παππού του;

«Αυτό που θέλω είναι να βλέπω το παιδί μου ευτυχισμένο. Δεν παρεμβαίνω ούτε στα επαγγελματικά του ούτε στα προσωπικά του. Χαίρομαι να τον βλέπω να επιλέγει πρόσωπα και πράγματα κι ό,τι εκείνος θέλει, τα οποία πραγματικά του προσφέρουν ευτυχία. Τότε είμαι κι εγώ ευτυχισμένη!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved