Κατερίνα Διδασκάλου: «Η συνεργασία μου με τον Βαλτινό είναι εξαιρετική. Έχει αστείρευτο χιούμορ»
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Η συνεργασία μου με τον Βαλτινό είναι εξαιρετική. Έχει αστείρευτο χιούμορ»

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία με τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Τι σας πρόσφερε και τι σας δίδαξε η υποκριτική;

Η υποκριτική η «μίμησις» όπως λέει ο Αριστοτέλης σε οδηγεί σε μονοπάτια που δεν έχεις ανακαλύψει ο ίδιος, ειδικά όταν ξεκινάς σε τρυφερή ηλικία όπως εγώ που ήξερα στα δεκαεφτά ότι αυτή θα είναι η δουλειά μου. Μου έχει δώσει πολλές χαρές, βοηθώντας με να αποκτήσω εσωτερικότητα και ανεκτικότητα απέναντι στους άλλους μεγαλώνοντας. Το θέατρο είναι ζώσα διδασκαλία κατά τη γνώμη μου για αυτούς που το βλέπουν και για αυτούς που το κάνουν. Είναι θεραπευτικό σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ποια τα επαγγελματικά σας σχέδια;

Θα παίξω στο τέλος του καλοκαιριού σε μία αγγλόφωνη ταινία με την ονομασία «Creta Divina» με τον Robert Powell που θα γυριστεί στην Κρήτη. Στο θέατρο η παράσταση «Ω Θεέ μου» με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τον Μίλτο Τσιάντο τον εξαιρετικό αυτό νεαρό συνάδελφο, θα πάει σίγουρα μέχρι 30 Απριλίου στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη και σίγουρα θα πάρει συνέχεια αν κρίνω από την ανταπόκριση που έχει στο κοινό. Με την παράσταση η «πόρνη από πάνω» θα κάνω περιοδεία σε κάποιους δήμους στην Αθήνα και σε άλλα μέρη όπως στην Κρήτη όπως και με την παράσταση η «απολυμένη».

Πως είναι η συνεργασία σας με τον Γρηγόρη Βαλτινό;

Εξαιρετική! Με κάνει να γελάω ατελείωτα, έχει αστείρευτο χιούμορ. Γίναμε φίλοι μέσα από τη δουλειά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Γρηγόρης είναι ένα ευγενές και γενναιόδωρο πλάσμα που ακόμα και όταν κάνει λάθος ξέρει να ζητάει συγγνώμη και αυτά είναι πολύ ακριβά και σπάνια προτερήματα. Ιδιοφυής ηθοποιός. Αρχίσαμε την παράσταση από τη Θεσσαλονίκη με την παραγωγή και κάναμε την πολιτιστική αποκέντρωση πράξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved