Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Είχα σοβαρό πρόβλημα επαγγελματικού προσανατολισμού»

Ποια είναι αυτή τη στιγμή η ανθρωπογεωγραφία της γειτονιάς του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τα κυρίαρχα προβλήματα των κατοίκων του Λυκαβηττού;

«Από την εποχή που ήταν εδώ «λαός και Κολωνάκι» τη δεκαετία του '60 και του '70, από την Κλεομένους και πάνω υπήρχαν μόνο εργατικές πολυκατοικίες. Αργότερα, σιγά σιγά, ήρθε κόσμος πιο οικονομημένος. Ετσι είναι και όλος ο περιφερειακός. Φτωχογειτονιές. Η κρίση είναι παντού. Το μόνο που ισχύει είναι ότι παραμένουν ψηλά οι αντικειμενικές αξίες» τόνισε στην εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθερία.

-Κάποτε περάσατε τη δική σας κρίση. Πόσο διαφορετική είναι από αυτή που μας αφορά όλους;

«Εκεί δεν είχα κρίση είχα σοβαρό πρόβλημα επαγγελματικού προσανατολισμού. Οπως ο καθένας: Οπως έχουν τα παιδάκια στα reality shows. Η μαζική κρίση είναι πασιφανής. Τα έχω πει. Ξεκινάς να κάνεις συναυλίες και αρχίζεις να βγάζεις από τον χάρτη περιοχές, τη Θήβα, τη Λιβαδειά για παράδειγμα, γιατί δεν θα μπορέσουμε να κόψουμε τόσα εισιτήρια για να βγουν τα έξοδα. Κάθε καλλιτέχνης από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, είναι ένας οργανισμός που συντηρεί ένα ολόκληρο κύκλωμα κάτι που δεν μπορεί να γίνει όμως όταν ο ΦΠΑ από 13% πηγαίνει στο 24%.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved