Ρέππας-Παπαθανασίου: «Το σμίξιμο που έγινε στις «Τρεις Χάριτες» ήταν κανονικό ντοπάρισµα»
Showbiz

Ρέππας-Παπαθανασίου: «Το σμίξιμο που έγινε στις «Τρεις Χάριτες» ήταν κανονικό ντοπάρισµα»

Πώς ένιωσαν που για χάρη διαφημιστικού σποτ έσμιξαν ξανά μετά από 27 χρόνια οι "Τρείς Χάριτες"; Πώς βλέπουν τηλεοπτικές "εκρήξεις" όπως το Survivor και πώς το σχολιάζουν; Ο Mιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μιλούν για τα πάντα... 

Οι «Χάριτες» ξανάσµιξαν. Πώς νιώσατε που γράψατε πάλι για αυτές, για τη διαφήµιση που έγινε;

Απλώς υπέροχα. Το ότι έπειτα από 27 χρόνια κάναµε ξανά το ίδιο πράγµα µε το ίδιο κέφι µάς εµψύχωσε τροµερά. Ήταν κανονικό ντοπάρισµα.

Πώς ήταν τα γυρίσµατα µε τις... Χάριτες;

Όπως τότε. Και καλύτερα. Γιατί είχε και τη γλύκα του reunion.

Νέα σειρά θα κάνατε;

Αν ήταν να κάνουµε, θα την είχαµε κάνει. Ας είµαστε ειλικρινείς. Το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν θελήσαµε να γυρίσουµε στην τηλεόραση σηµαίνει ότι κάτι µας φοβίζει εκεί.

Η γνώµη σας για τον τυφώνα «Survivor»;

Όλα αυτά τα «φαινόµενα» κάνουν κύκλους. Προφανώς η ελληνική κοινωνία φέτος θέλει να βρει τον εαυτό της στον ανταγωνισµό δυο οµάδων «πολεµιστών» που αγωνίζονται φέρνοντας τον εαυτό τους στα όριά του. Ισως επειδή και η ίδια η ελληνική κοινωνία αυτόν τον καιρό είναι στα όριά της.

Το βλέπετε; Κάνει τρελές τηλεθεάσεις...

Εµείς δεν το βλέπουµε, αλλά για να το βλέπουν τόσοι πολλοί Έλληνες σηµαίνει ότι αυτό το ριάλιτι καθρεφτίζει σηµαντικά χαρακτηριστικά της κοινωνίας µας.

Λένε πως θα ακολουθήσουν τη συνταγή του πολλά κανάλια. Η θέση σας σε αυτό;

Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις. Θα κάνουν ό,τι νοµίζουν ότι είναι προσοδοφόρο και µάλιστα σε µια εποχή που το να κάνεις επιχείρηση µοιάζει µε αυτοχειρία.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved