Ο άγνωστος αδερφός της Έλενας Παπαρίζου
Showbiz

Ο άγνωστος αδερφός της Έλενας Παπαρίζου

Είναι ο μικρός αδερφός της Έλενας Παπαρίζου και πιθανόν να τον ξέρετε καλύτερα απ' όσο νομίζετε καθώς εργάζεται ως μπάρμαν σε μεγάλο club της Αθήνας.

Το ''στερνοπούλι'' της οικογένειας Παπαρίζου, ο Ντίνος Παπαρίζος γεννήθηκε στην Σουηδία αλλά μεγάλωσε και ανατράφηκε με την Ελληνική κουλτούρα καθώς όλα τα αδέλφια της οικογένειας Παπαρίζου παρ' ότι πήγαιναν σε Σουηδικό σχολείο, περνούσαν τα απογεύματα τους στην Ελληνική κοινότητα του Γκέτεμποργκ.

Ήρθε στην Ελλάδα λίγα χρόνια μετά την Έλενα και αποφάσισε να εγκατασταθεί κι εκείνος μόνιμα εδώ. Είναι ο αγαπημένος αδελφός της Έλενας και ο άνθρωπος που βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να της ανακοινώσει τον χαμό του πατέρα τους.

Είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και τον ελεύθερο τους χρόνο φροντίζουν να τον περνούν μαζί και μάλιστα αρκετές φορές φιλοξενείται στο σπίτι της Έλενας καθώς έχει πολύ καλές σχέσεις και με τον αγαπημένο της Τόνυ.

Ο Ντίνος εργάζεται ως barman στο villa Mercedes. Έκανε το χόμπι του επάγγελμα καθώς σπούδασε στο εξωτερικό bar tender με ειδικότητα στα κοκτέιλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved