Δημήτρης Βλάχος: «Περιμένω να ζήσω καλοκαιρινούς έρωτες»
Showbiz

Δημήτρης Βλάχος: «Περιμένω να ζήσω καλοκαιρινούς έρωτες»

Για τα σχέδιά του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, την εκπομπή που ετοιμάζει με τις φάρσες και φυσικά… για τις γυναίκες μίλησε ο Δημήτρης Βλάχος.


«Θα παίζω στην καινούρια σειρά του ΑΝΤ1 "Ελεύθερος και Ωραίος" το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Πάνος Αμαραντίδης. Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, περάσαμε πολύ όμορφα και πιστεύω πως θα αρέσει στον κόσμο. Μου έγινε πρόταση να συμμετέχω σε πρωινή εκπομπή, αλλά δεν μπήκα καν στη διαδικασία των δοκιμαστικών, γιατί είχα "κλείσει" να κάνω την εκπομπή με τις φάρσες. Αλλά κι αυτή η πρόταση να μην υπήρχε, πιστεύω πως δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για κάθε είδος ή ζώνη προγράμματος» δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ συνέχισε: «Στην εκπομπή με τις φάρσες δεν θα είμαι μόνος μου, θα είμαι μαζί με ένα ακόμα γνωστό πρόσωπο το οποίο όμως δεν θα σας το αποκαλύψω γιατί είναι έκπληξη. Από μικρός παρακολουθούσα τις εκπομπές που έκαναν ο Μπονάτσος, ο Φερεντίνος ή ο Σεφερλής με το "Ταξί" και μου άρεσαν πολύ. Ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε μία αντίστοιχη εκπομπή, γιατί νομίζω ότι μου ταιριάζει».

Όσο για τις γυναίκες, ο δημήτρης Βλάχος αποκάλυψε: «Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα είναι το χαμόγελό της, μπορεί να δω μία πολύ όμορφη γυναίκα και αν δεν μου αρέσει το χαμόγελό της να ξενερώσω. Με απωθεί πολύ η ψυχρότητα και το δήθεν. Αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένω να ζήσω καλοκαιρινούς έρωτες».


Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved