Ποιος Έλληνας ηθοποιός ξετρέλανε την Pamela Anderson;
Showbiz

Ποιος Έλληνας ηθοποιός ξετρέλανε την Pamela Anderson;

«Είσαι απλά καταπληκτικός. Ένας Έλληνας Θεός, τόσο ερωτικός…». Λόγια που θα συγκινούσαν τον οποιοδήποτε, πολύ περισσότερο αν ακούγονταν από τα σαρκώδη χείλη ενός συμβόλου του sex: την Pamela Anderson.

Η εκρηκτική ξανθιά έχει ξετρελαθεί με τη γοητεία του ομογενή -από την Αυστραλία- ηθοποιού Γιώργου Χουβαρδά ο οποίος πέραν των συμμετοχών του σε τηλεοπτικές σειρές, συμμετέχει και στο «Dancing with the stars» της χώρας των καγκουρώ.

Η πρωταγωνίστρια του «Baywatch» και κρυφό όνειρο εκατομμυρίων ανδρών δε δίστασε να εκφράσει δημοσίως το θαυμασμό της για τον 28χρονο ηθοποιό από τη θέση του κριτή στο αυστραλιανό τηλεπαιχνίδι δηλώνοντας ενθουσιασμένη τόσο από την εμφάνιση όσο και από τις χορευτικές ικανότητες του ομογενή Έλληνα.

Ο ίδιος ο Γιώργο Χουβαρδάς αντέδρασε με ένα πλατύ χαμόγελο στις φιλοφρονήσεις της Pamela Anderson. Υπό μία έννοια, ο 28χρονος ηθοποιός το περίμενε αφού πριν την εκπομπή είχε δηλώσει πως αναμένει να αποσπάσει μια θετική κριτική από την εκρηκτική ξανθιά λόγω και της ελληνικής καταγωγής του πρώην συζύγου της, Τόμυ Λι.

Φαίνεται, όμως, πως η Pamela το… προχώρησε λίγο παραπάνω και έκανε τη θετική κριτική, φλερτ και λόγια γεμάτα υπονοούμενα. Ο ίδιος ο Γιώργος Χουβαρδάς πάντως δηλώνει single αυτό τον καιρό αν και οι φήμες για σχέση με την παρτενέρ του στο τηλεπαιχνίδι, Ρωσίδα, Λούντα Κρουατόρ, δίνουν και παίρνουν.

Τώρα, αν θα υπάρξει και συνέχεια μεταξύ κριτή και διαγωνιζόμενου, θα το δείξει η πορεία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved