Αλίνα Κωτσοβούλου: Μετά τη γέννηση της κόρης της επιστρέφει δυναμικά σε τηλεόραση και θέατρο!
Showbiz

Αλίνα Κωτσοβούλου: Μετά τη γέννηση της κόρης της επιστρέφει δυναμικά σε τηλεόραση και θέατρο!

Η Αλίνα Κωτσοβούλου έχει κάθε λόγο να χαμογέλά ευτυχισμένη, αφού τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και επαγγελματικά διανύει την καλύτερη περίοδό της. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τόσο από τηλεοπτικούς ρόλους όσο και από θεατρικές παραγωγές, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε αφοσιωθεί στη φροντίδα της κόρης της Ναυσικάς.

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 που γεννήθηκε μέχρι και τώρα, η Αλίνα Κωτσοβούλου είχε μόνιμα στην αγκαλιά της τη μικρή της πριγκίπισσα, καθώς αυτό ήθελε για τον πρώτο χρόνο της ζωής της. Όχι πως και τώρα δεν ισχύει το ίδιο, όμως η ηθοποιός θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Την περασμένη εβδομάδα έκανε γυρίσματα για μια guest εμφάνιση που θα κάνει σύντομα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Dady Cool» ενώ αποδέχθηκε μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση που της έγινε από τη Βάσια Παναγοπούλου να συνεργαστούν θεατρικά. Η Αλίνα θα είναι βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» που θά σκηνοθετήσει η Βάσια Παναγοπούλου, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε στο μέλλον και στη θεατρική μεταφορά του βιβλίου της Κατερίνας Μανανεδάκη «Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες» σε διασκευη του Δημήτρη Αποστόλου, που συζητιέται να ανέβει σε αθηναϊκό θέατρο. Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μία τόσο καλή πρόταση, η οποία σηματοδοτεί και το δυναμικό comeback της μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Μέχρι τότε, η ίδια... κερδίζει χρόνο για να βρίσκεται κοντά στην κόρη της και φυσικά στον σύζυγό της Μάριο Κουνέλη, ο οποίος ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Παρόλο που δεν το συνηθίζουν, η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Μάριος Κουνέλης βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια σε ένα αγαπημένο στέκι του καλλιτεχνικού κόσμου, στο Κολωνάκι, και έτσι αναπόφευκτα βρέθηκαν τετ α τετ με τους φωτογραφικούς φακούς. Αν και ο επιχειρηματίας έδειξε στην αρχή αμήχανος μπροστά στα φλας, στη συνέχεια έδειξε να το απολαμβάνει. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2013, όταν εντελώς τυχαία γνωρίστηκαν σε έναν ξενώνα στα Καλάβρυτα. Δύο χρόνια αργότερο παντρεύτηκαν και από τότε είναι αχώριστοι και πολύ ευτυχισμένοι. Η Αλίνα πάντως σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, αν και πρόσωρας έχει θέσει ως νέα προτεραιότητα της, μετά την κόρη της, τη δουλειά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved