Κώστας Κρομμύδας: «Άφησα μουστάκι λόγω ρόλου»
Showbiz

Κώστας Κρομμύδας: «Άφησα μουστάκι λόγω ρόλου»

Μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης», ο Κώστας Κρομμύδας μπαίνει με guest ρόλο στον 3ο κύκλο του βρετανικού σίριαλ «The Durrells», το οποίο έχει πουληθεί ήδη σε 40 χώρες, ενώ τα περισσότερα γυρίσματά του έχουν γίνει στην Κέρκυρα!

Ο ηθοποιός μίλησε στην Espresso για τη συμμετοχή του στη βραβευμένη βρετανική σειρά, στην οποία παίζουν οι Αλέξης Γεωργούλης και Γιώργος Καραμίχος, στον ρόλο του ταξιτζή και του γιατρού του νησιού, αντίστοιχα.

«Η πρόταση για τη συμμετοχή μου ήρθε τελείως ξαφνικά και είναι για μένα ένα πολύ σημαντικό βήμα. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα για να περάσω κάστινγκ για τον ρόλο του αστυνομικού διευθυντή Κέρκυρας, για τον οποίο, σημειωτέον, έχω αφήσει και μουστάκι. Για να σας πω την αλήθεια, νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Πέταξα για Λονδίνο, μου πήραν μέτρα για τα ρούχα που θα φοράω, μου έδωσαν τον ρόλο και μου ανακοίνωσαν ότι 15 Μαΐου ξεκινάω τα γυρίσματα στην Κέρκυρα», είπε και συνέχισε:

«Τα επεισόδια στα οποία θα παίζω θα προβληθούν την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2018. Οι παραγωγοί είναι τρομεροί επαγγελματίες. Ηδη μου έχουν στείλει e-mail για το πού θα μένω, ποιον γιατρό θα καλέσω αν θέλω κάτι, σε ποιο βενζινάδικο θα βάζω βενζίνη», κατέληξε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved