Ευαγγελία Αραβανή: «Με τον Μάκη Κουσαθαρνά είμαστε φίλοι, δεν ισχύει η πληροφορία»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Με τον Μάκη Κουσαθαρνά είμαστε φίλοι, δεν ισχύει η πληροφορία»

Τα μίντια κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί εκτενώς με την προσωπική της ζωή. Αυτό την έκανε πιο καχύποπτη πια όταν βγαίνει έξω; Φοβάται μήπως την βρουν οι φωτογράφοι ή μήπως την βγάλει ο διπλανός της με το κινητό του;

«Αυτό που συμβαίνει με το κινητό είναι περισσότερο ενοχλητικό από το αν θα σε βρει ο παπαράτσι. Ολοι μας στη δουλειά αυτή ξέρουμε πού δεν πρέπει να πάμε αν-θέλουμε να αποφύγουμε τους φωτογράφους. Δεν καταλαβαίνω, όμως, γιατί πρέπει να σε βγάλει με το κινητό του αυτός που κάθεται στο απέναντι τραπέζι... Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να είναι κλεισμένη μέρα-νύχια στο σπίτι μου και να μην είμαι ο εαυτός μου όταν βγαίνω με την παρέα μου», λέει η Ευαγγελία Αραβανή.

Στα δημοσιεύματα που σε ήθελαν ζευγάρι με τον επιχειρηματία Μάκη Κουσαθαρνά τι απαντά;
«Η αλήθεια είναι τα Μέσα με είχαν αφήσει για ένα μεγάλο διάστημα στην ησυχία μου και δεν ασχολούνταν με την προσωπική μου ζωή, μέχρι που ήρθαν αυτά τα δημοσιεύματα. Με τον Μάκη είμαστε φίλοι, δεν ισχύει η πληροφορία. Δεν γίνεται με τους άνδρες που κάνεις παρέα κάποιος από αυτούς οπωσδήποτε να είναι και ο σύντροφος σου!», λέει η ίδια στις Ειδήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved