Θεοδωρόπουλος: «Νιώθω πολλές φορές το µυαλό µου να καίγεται προσπαθώντας να...»
Showbiz

Θεοδωρόπουλος: «Νιώθω πολλές φορές το µυαλό µου να καίγεται προσπαθώντας να...»

Για ένα θέμα που έχει προκύψει με τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και για το Φεστιβάλ Αθηνών και Φεστιβάλ Επιδαύρου μιλάει ο καλλιτεχνικός διευθυντής τους Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Τι έγινε µε τον Λάκη Λαζόπουλο; Υπήρχε στο πρόγραµµα της Επιδαύρου και βγήκε; Υπάρχει ένα µυστήριο σχετικά µε αυτό.

Κανένα «µυστήριο». Υπήρξε πρόταση, υπήρξαν κουβέντες, αλλά ποτέ δεν δόθηκε πράσινο φως και µετά ακολούθησε ένα... κόκκινο. ∆εν χώρεσε στο Φεστιβάλ η εν λόγω πρόταση και δεν προχωρήσαµε.

∆εν πιέστηκες από την κυβέρνηση για να προχωρήσεις µε τον Λαζόπουλο; Αυτό θα περίµεναν κάποιοι, ξέρεις τι εννοώ.

Εγώ υπογράφω τη σκηνοθεσία της παράστασης που λέγεται «Φεστιβάλ». Εγώ ευθύνοµαι για τις επιλογές µου. Θα απαντήσω γενικά, δεν µου αρέσει να δίνω απαντήσεις πάνω σε πρόσωπα. Από τη στιγµή που φτιάχνω ένα Φεστιβάλ, δεν µπορεί κανείς να µου επιβάλει κάτι. Αν κάτι δεν ταιριάζει σε αυτό που έχω στο µυαλό µου, δεν θα το κάνω για κανέναν! Οποιος και αν µου το ζητήσει - κι ας είναι ο πάπας! Αλήθεια σ’ το λέω.

Αποφασισµένο σε βρίσκω. ∆ηλαδή, δεν φοβάσαι;

Οχι, δεν φοβάµαι, Βασίλη µου. Οφείλεις να δίνεις σάρκα και οστά στα όνειρά σου, απερίσπαστος και χωρίς παρεµβάσεις. Προχωρώ λοιπόν µπροστά µε µια δυνατή οµάδα συνεργατών-συνοδοιπόρων και έχω την ελπίδα ότι θα µας στηρίξουν θερµότερα και από το υπουργείο Πολιτισµού και χορηγοί που τους έχουµε απόλυτη ανάγκη. Νιώθω πολλές φορές το µυαλό µου να καίγεται προσπαθώντας να βρω τρόπο να ισχυροποιήσω οικονοµικά το Φεστιβάλ, για να κάνω σηµαντικές µετακλήσεις ή να στηρίξω πιο αποτελεσµατικά παραγωγές.

Τι σε ηρεµεί σε αυτόν τον τρελό «µαραθώνιο»;

Η οικογένειά µου: η Κοραλία, η σύντροφος ζωής µου που είναι πλάι µου µε τόσο αγάπη και δοτικότητα, ο γιος µου, τα εγγόνια µου, που δεν τα χορταίνω, οι φίλοι µου, οι µικρές ανάσες που παίρνω. Α, και η πολυθρόνα που κάνει µασάζ (σ.σ.: γελάει) που µου έκανε δώρο ο γιος µου και την οποία έχω -όπως βλέπεις- στο γραφείο µου, δίπλα στις γλάστρες µου...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved