Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ηλία Δρούλια: «Επανήλθα μόνος μου από το σοκ, ήμουν σαν τον τρελό»
Showbiz

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ηλία Δρούλια: «Επανήλθα μόνος μου από το σοκ, ήμουν σαν τον τρελό»

Κατάθεση ψυχής κάνουν οι αδελφοί Δρούλια με τον Ηλία Δρούλια να σοκάρει για την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε μέχρι σήμερα. Διαβάστε τι αποκαλύπτει...

Ποια προσωπική στιγμή σας δυσκόλεψε πολύ;

Κώστας: Ο καθένας έχει τα προσωπικά του και αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη στιγμή που είχα στη ζωή μου ήταν πέρυσι, όταν έκανα ένα χειρουργείο, τέτοια εποχή, έβγαλα αμυγδαλές.

Ηλίας: Πριν από 3 χρόνια «έχασα» την κοπέλα μου. Είχε ένα τροχαίο δυστύχημα κι έφυγε από τη ζωή. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου μέχρι τώρα. Επανήλθα μόνος μου από το σοκ, ήμουν σαν τον τρελό. Είχα στήριξη από την οικογένεια και τον αδελφό μου. Μου πήρε καιρό, αλλά το... χώνεψα. Ήμασταν μαζί από παιδιά, 5 και πλέον χρόνια σχέσης. Στη ζωή είναι αυτά...

Έχετε κολλητούς φίλους ή ο ένας λειτουργεί έτσι για τον άλλον;

Κώστας: Έχουμε, έναν ο καθένας μας. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι μήπως κάτι κάνω λάθος στις επιλογές μου, με τρώει αυτό όλη μέρα, βασανίζομαι.

Ηλίας: Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι, τι πρέπει να κάνω για να είμαστε καλύτεροι. Οι τρεις μας, μαζί με το μάνατζερ μας, Αντρέα Τσαμπουκά, τα συ¬ζητάμε. Αυτές τις μέρες περιμένουμε να βγει το νέο μας τραγούδι, όμορφο, σε μοντέρνο ρυθμό. Οι μαντινάδες είναι ταλέντο, το έχουμε και οι δύο. Προκύπτουν από ένα ερέθισμα που παίρνουμε από τον κόσμο. Το καλοκαίρι συζητάμε να είμαστε σ' ένα μαγαζί της Αθήνας. Το βάπτισμα του πυρός το πήραμε από τον Σταμάτη Γονίδη.

Την οικονομική διαχείριση ποιος την κάνει;

Ηλίας: Η μαμά κάνει την οικονομική διαχείριση.

Κώστας: Η μαμά, εκείνη ελέγχει τα πάντα. «Τι πήρατε εκεί; Ελάτε εδώ, φέρτε τα λεφτά εδώ». (Γέλια.)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved