Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά για τον γιο της Μάξιμο, πόσο επηρέασε τη σχέση της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και εάν σκέφτεται να αποκτήσει δεύτερο παιδί!

Ο Μάξιμος άλλαξε πολύ τη σχέση σας;

Όχι πολύ, απλά εννοείται ότι μας έδεσε. Πάντα ένα παιδί δένει δύο ανθρώπους περισσότερο. Το θέμα είναι να βρίσκεις τις ισορροπίες. Μετά το παιδί αλλάζουν πολλά, για να μην πω όλα. Χρειάζεται δουλειά και από τους δύο, να μην ξεχάσουν ότι είναι και ζευγάρι, όχι μόνο γονείς. Στη δική μας περίπτωση έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Πότε γίναμε ζευγάρι, πότε γίναμε σύζυγοι και γονείς, όλα μου φαίνονται πολύ κοντινά... Σα να ‘ναι χθες. Κι αυτές τις ημέρες κλείνουμε πέντε χρόνια μαζί. Δεν ήταν όλα ρόδινα, γιατί έγιναν όλα γρήγορα και οι ισορροπίες ανατράπηκαν. Ωστόσο, έχουμε και οι δύο δυναμισμό μέσα μας και προσπαθήσαμε πολύ. Με τον Παναγιώτη φροντίζουμε, όσο μπορούμε, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί. Συνήθως το βράδυ γίνεται αυτό, που χαλαρώνουμε και οι δύο.

Είστε ερωτευμένοι;

Ναι, πολύ!

Το σκέφτεσαι για δεύτερο παιδί;

Δεν είμαι αρνητική, αλλά σίγουρα όχι τώρα. Είναι μία επιθυμία του Παναγιώτη και, από την άλλη, δεν θέλω να είναι μόνος του ο μικρός στη ζωή. Θέλω να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του. Εκτός από εμάς εννοώ. Κάποια στιγμή, αν είναι να έρθει, θα ‘ρθει.
πηγή: down town της Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved