Λάκης Τζορντανέλλι: «Έχω έναν φύλακα άγγελο, που με βοηθάει στα πραγματικά δύσκολα»
Showbiz

Λάκης Τζορντανέλλι: «Έχω έναν φύλακα άγγελο, που με βοηθάει στα πραγματικά δύσκολα»

Ο Λάκης Τζορντανέλλι ανοίγει την καρδιά του και μιλά για όλα. Για τον Θεό, για την κρίση, αλλά και την μουσική.

«Πιστεύω στον Θεό. Παλιά πήγαινα και τακτικά στην εκκλησία. Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη και θεωρώ ότι έχω έναν φύλακα άγγελο, που με βοηθάει στα πραγματικά δύσκολα» τόνισε στο Βήμα της Κυριακής.

Θεωρεί ότι ευτύχησε και στην επιλογή συντρόφου, γιατί βρέθηκε ένας άνθρωπος που τον δέχτηκε στο εκατό τοις εκατό του και η αγάπη και η αποδοχή είναι πιο σημαντικές και από τον ίδιο τον έρωτα, που έρχεται και παρέρχεται.

Η ζωή του έχει δώσει πολλά μαθήματα. «Να μην παίρνουμε τίποτα σαν δεδομένο. Να μην κρατάμε τοξικότητα και κακίες μέσα μας και... κάνε το καλό και ρίχ' το στον γιαλό».

Δέχτηκε και πισώπλατα μαχαιρώματα και αγνωμοσύνη, ακόμα και ζήλια, όμως δεν ήθελε να μένει για πολύ σε αυτές τις τοξικές καταστάσεις. Προτιμά να κάνει ζιγκ-ζαγκ στις κακοτοπιές και όχι να στέκεται στο πρόβλημα. «Η ζωή σου δίνει όλες τις αποχρώσεις. Από το να μένω σε αυτούς που με αδίκησαν, προτιμώ να θυμάμαι εκείνους που με βοήθησαν».

Πιστεύει στην τύχη, αλλά και στις καλές εποχές. Τη σημερινή κατάσταση τη βρίσκει δύσβατη και κακοτράχαλη. «Ολοι πια τραγουδάνε και θέλουν να γίνουν τραγουδιστές. Μα πώς να τους απορροφήσει μια τόσο μικρή χώρα; Δεν αντέχει τόσους καλλιτέχνες, ακόμα και αν ο τόπος γνώριζε άνθηση, πόσω μάλλον τώρα. Πλέον δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό για να τους απορροφήσει. Πού θα πάνε όλα αυτά τα παιδιά; Ούτε τα σκυλάδικα δεν φτάνουν».

Η Ελλάδα της κρίσης τον αγγίζει; «Αν μ' αγγίζει; Ε, βέβαια, τι είμαι; Θωρακισμένος; Ολους μας αγγίζει. Οι συντάξεις είναι της ντροπής, είναι δύσκολη η επιβίωση. Αναγκάζομαι να δουλεύω από εδώ και από εκεί και μπορεί η δουλειά να είναι σαν να παίρνω ένα χάπι που με κρατάει ζωντανό, αλλά είναι διαφορετικό. Επιλέγω τις δουλειές από το να έχω ανάγκη τις δουλειές και να μπαίνει σε αυτή την ηλικία το πρέπει». Για το αύριο φυσικά είναι ανήσυχος γιατί δεν ξέρει τι μας ξημερώνει και ο ίδιος πιστεύει ότι δεν θα μάθει άλλα. Η κόρη του ίσως δει τα χειρότερα.

Ο Λάκης Τζορντανέλλι θέλει να έχει την τύχη του Τζένγκις Χαν, να είναι αισιόδοξος και να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, όμως η αισιοδοξία πια στην Ελλάδα της κρίσης αγγίζει τα όρια της αφέλειας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved