Josephine: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μιχαήλ;
Showbiz

Josephine: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μιχαήλ;

Η Josephine δεν απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της αλλά και τα προσωπικά της. 

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εμφανίσεις, σου στο «Box» με τις Μέλισσες και μαθαίνω ότι ετοιμάζεις μια ελληνική διασκευή, στην οποία θα κάνετε ντουέτο με την Κόνι Μεταξά.

«Ετοιμάζουμε με τη φίλη και συνάδελφο μου Κόνι Μεταξά μια καταπληκτική διασκευή του τραγουδιού «Και όλο χάλαγε το αμάξι» του Νότη Χριστοδούλου. Τα γυρίσματα για το video clip θα γίνουν στην όμορφη Σαντορίνη, για να · αναδείξουμε τα νησιά μας, και το τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα αρχές Ιουνίου από την Panik Records»

Σε βλέπουμε συνέχεια με, τον Βασίλη Μιχαήλ. Τελικά, είστε ακόμα ζευγάρι;

«Είμαστε φίλοι και κάνουμε παρέα. Τον εκτιμώ πολύ, γιατί με προσέχει και με φροντίζει. Είναι πολύ δυναμικός άνδρας και επίσης είναι παραδοσιακός, με αρχές. Ακόμη, αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι ότι με στηρίζει και είναι στο πλευρό μου σε όλες τις στιγμές μου, είτε καλές είτε κακές»

Αυτή την περίοδο έχεις κάποια σχέση;

«Όχι, είμαι μόνη μου. Είναι από επιλογή. Δεν με απασχολεί αυτό πολύ. Αν είναι να έρθει, θα έρθει»

Σε φλερτάρουν οι άνδρες;

Ναι, με φλερτάρουν, αλλά περίμένω να έρθει κάποιος να μου κάνει «κλικ». Μετά την έντονη σχέση που είχα με τον Βασίλη Μιχαήλ, θέλω κάποιον να με συνεπάρει. Όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εγκεφαλικά» είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved