Ναταλία Λιονάκη: Πουλάει κομποσκοίνια για να ζήσει
Showbiz

Ναταλία Λιονάκη: Πουλάει κομποσκοίνια για να ζήσει

Η Ναταλία Λιονάκη πριν εφτά χρόνια μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας με την απόφασή της να εγκαταλείψει την υποκριτική και τη ζωή που έκανε μέχρι τότε και να πάει σε μοναστήρι. 

Η μητέρα της έκανε τα πάντα για να της αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια, αφού εκείνη είχε πάρει την απόφασή της.

Σήμερα, η Ναταλία Λιονάκη βρίσκεται σε Μοναστήρι της περιοχής των Μεγάρων και η μητέρα της μένει στο εξοχικό τους στο Αλεποχώρι προκειμένου να είναι κοντά της όταν εκείνη δεν βρίσκεται στο Μοναστήρι.

Σύμφωνα με το ciao, τον χειμώνα, η Ναταλία Λιονάκη βρίσκεται συχνά στην Αγία Παρασκευή καθώς έχει βρει εκεί ένα κατάστημα για να τυπώνει σχέδια για τα κεντήματά της.

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι. Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της.» εξήγησε άνθρωπος στο περιοδικό που την έχει δει από κοντά.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ναταλία Λιονάκη πουλάει κομποσκοίνια και κεντήματα που φτιάχνει η ίδια προκειμένου να βγάζει τα προς τα ζην.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved