Πάνος Μεταξόπουλος: «Μου έχουν έρθει πάρα πολλά κακά, πέρασα πάρα πολύ άσχημα…»
Showbiz

Πάνος Μεταξόπουλος: «Μου έχουν έρθει πάρα πολλά κακά, πέρασα πάρα πολύ άσχημα…»

Μετά την ολοκλήρωση του σόου έχει κάποιο φόβο ο Πάνος Μεταξόπουλος μήπως επιστρέψουν συναισθήματα όπως εκείνα της κατάθλιψης και του κακού που θεωρούσε ότι του έκανε η τηλεόραση στο προηγούμενο σόου;

«Τώρα όχι, δεν φοβάμαι ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Πατάω καλύτερα στη γη, έχω μάθει να δέχομαι τα καλά και τα κακά. Μου έχουν έρθει πάρα πολλά κακά, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, κατάλαβα ότι πρέπει να δέχεσαι ό,τι σου δίνει η ζωή και να συνεχίζεις με το κεφάλι ψηλά. Ήμουν «υπερευαίσθητος» και δυστυχώς ή κακώς επηρεαζόμουν πολύ από τη γνώμη του καθενός. Η υπερέκθεση δεν μου έκανε καλό ψυχικά τότε και δεν παλευόταν συναισθηματικά αυτή η κατάσταση», λέει στο Λοιπόν ενώ μιλά για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι πάρα πολύ καλά όπως είμαι, έχω τα παιδάκια μου, είναι υγιή, τα έχω μαζί μου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, έχω και το σκύλο μου, που είναι πάντα δίπλα μου και κάθεται στα πόδια μου όταν είμαι στην κριτική επιτροπή. Καθόταν εκεί 17 ώρες ακίνητος, δίπλα μου. Τον έχω συνέχεια μαζί μου, σε κάθε live, αλλά και 24 ώρες το 24ωρο, όπου κι αν πάω, σε όλες τις οντισιόν, μαζί μου παντού. Την 1η Αυγούστου γίνεται 2 ετών. Έχω 4 αγόρια στη ζωή μου: τα παιδιά μου, τον πατέρα μου και το σκύλο μου», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved