Μπουράκ Χακί – Χαρά Παππά: Ο κεραυνοβόλος έρωτας και τα κοινά σχέδια
Showbiz

Μπουράκ Χακί – Χαρά Παππά: Ο κεραυνοβόλος έρωτας και τα κοινά σχέδια

Ένα ελληνοτουρκικό ειδύλλιο εξελίσσεται αυτή την εποχή στην Αθήνα, με πρωταγωνιστή τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ»

και βρίσκεται στη χώρα μας από τις αρχές του Μαρτίου για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο κύκλος», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η γνωριμία του με τη νεαρή Χαρά Παππά αποδείχθηκε καταλυτική και για τους δύο, καθώς ο ερωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο ηθοποιός και κάτι που αποδεικνύεται κάθε φορά που το ζευγάρι πραγματοποιεί μια κοινή δημόσια εμφάνιση. Όπως αυτή που έκαναν πριν από λίγες μέρες στα μπουζούκια, όπου ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε τρυφερές στιγμές.

Σύμφωνα το Ciao, είναι λάτρης της παραδοσιακής κουζίνας, της διασκέδασης και των όμορφων γυναικών. Ο ηθοποιός φαίνεται ότι έχει πέσει θύμα του έρωτα της μελαχρινής καλλονής που είναι εντυπωσιακή, ψηλή και με υπέροχο χαμόγελο. Η Χαρά έχει απίστευτη εμφάνιση και κλέβει τις αντρικές ματιές όπου και αν εμφανιστεί.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση σε πολλούς είναι το γεγονός ότι όταν, πριν από λίγο καιρό, σχεδόν στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, ο Τούρκος πρωταγωνιστής είχε φτάσει στην Αθήνα για να συζητήσει τη συμμετοχή του στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν μονός.

Είχε στο πλευρό του τη γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων της τουρκικής τηλεόρασης Γκιουλσέν Ποτούκ, με την οποία ήταν ζευγάρι αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις χώρισαν και δεν είναι καθόλου απίθανο, σύμφωνα με το ίδιος δημοσίευμα, η αιτία του χωρισμού να είναι η γνωριμία του Μπουράκ Χακί με τη Χαρά, μια γνωριμία που όπως φαίνεται άλλαξε τη ζωή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved