Μαρία Ναυπλιώτου: «Εκεί κοντά στα 40 πέρασα κι εγώ την κρίση ηλικίας»
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: «Εκεί κοντά στα 40 πέρασα κι εγώ την κρίση ηλικίας»

Ποια είναι η σχέση της Μαρίας Ναυπλιώτου με τον χρόνο και πώς αντιμετωπίζει τις αλλαγές που έρχονται στον εαυτό της με το πέρασμά του;

Πώς αντιµετωπίζεις τον χρόνο που περνάει... Σε τροµάζει;

Τώρα πια όχι. Εκεί κοντά στα 40 πέρασα κι εγώ την κρίση ηλικίας. Ήταν δύσκολα, συνειδητοποίησα πως µεγαλώνω, πως αλλάζω... Έπαθα έναν πανικό από τον οποίο όµως βγήκα πιο δυνατή, γιατί πήρα το µήνυµα πως δεν πρέπει να αφήνω ούτε ηµέρα να πηγαίνει χαµένη. Και δεν αφήνω!

Άλλωστε, δεν σε έχει αγγίζει ο χρόνος.

Είσαι πολύ γλυκός, αλλά µε αγγίζει όλο και πιο πολύ. Έβαψα τα µαλλιά µου, βάζω κρέµες -αγαπώ τις κρέµες- γυµνάζοµαι. Για την ώρα δεν έχω κάνει κάτι πιο ριζικό, µε τροµάζει πολύ το πώς παραµορφώνονται κάποιοι. Πιστεύουν πως µπορείς να διατηρήσεις τη νεότητά σου για πάντα χρησιµοποιώντας τέτοιες µεθόδους. Κανείς δεν παραµένει για πάντα νέος - κι όσο πιο πολύ µεγαλώνει τόσο πιο άσχηµα «φωνάζει» πάνω του αυτή η λύσσα να κρατηθεί σε αυτό που έχασε. Μπορείς να διατηρείς την ψυχή σου νέα; Eκεί είναι το µυστικό.

∆εν θέλησες ποτέ να κάνεις ένα παιδί;

Αν το είχα θελήσει, θα το είχα κάνει... ∆εν είµαστε όλοι φτιαγµένοι να κάνουµε παιδιά. Τα αγαπώ, αλλά ήταν άλλες οι προτεραιότητές µου.

Αφησες πίσω τη Μαρία για να δώσεις χώρο να προχωρήσει η Ναυπλιώτου;

Το έχω κάνει, αλλά όσο κι αν αγαπώ το θέατρο, θέλω να της δώσω τον χρόνο που της στέρησα της Μαρίας µε ωραία ταξίδια...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved