Λάζαρος Βασιλείου: «Εγώ είμαι λίγο αντιδραστικός ως άνθρωπος»
Showbiz

Λάζαρος Βασιλείου: «Εγώ είμαι λίγο αντιδραστικός ως άνθρωπος»

Τον γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από τον ρόλο του Δημήτρη στη σειρά του ΑΝΤ1 Δίδυμα Φεγγάρια. Αυτή την περίοδο ο Λάζαρος Βασιλείου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ελιγμοί» του Εντουάρντο Γκολάν, σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Βουρνά. 

-Γιατί πιστεύεις ότι κάποιοι άνθρωποι ολοκληρώνονται μέσα από την εξουσία;

«Νομίζω είναι θέμα χαρακτήρα. Κατά κόρον, οι άνθρωποι που έχουν την τάση να ασκούν μια μορφή εξουσίας είτε αυτό είναι σε μια σχέση ή σε κάποιο επάγγελμα είναι άνθρωποι που το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών την έχουν υποστεί στο παρελθόν. Ή μπορεί κατά βάθος να μην τα έχουν καλά με τον εαυτό τους…» τόνισε στο Mytv.

- Σε μια ερωτική σχέση υπάρχει εξουσία;

«Καλό θα ήταν να μην υπάρχει, αλλά μπορεί να υπάρξει ειδικά σήμερα που ο οικονομικός παράγοντας, λόγω κρίσης, επηρεάζει τις ζωές μας. Αλλά και πάλι το έχω δει σε αντρόγυνα. Αναλόγως τι άνθρωπος είναι ο καθένας, τι ρόλο διαλέγει και τι στάση κρατά..»

- Εσένα σου έχει τύχει να έχεις έναν άνθρωπο στο κοντινό σου περιβάλλον ο οποίος να σου ασκεί εξουσία;

« Έχει τύχει να συναντήσω στη ζωή μου ανθρώπους που να είναι χειριστικοί και να έχουν την τάση να επιβάλλονται. Εγώ είμαι λίγο αντιδραστικός ως άνθρωπος και μεγαλώνοντας μου βγαίνει όλο και πιο αυθόρμητα να ξεκαθαρίζω τα πράγματα από την αρχή, για να είμαι εντάξει στην πορεία, σε περίπτωση που μια κατάσταση μπορεί να υπερβεί τα όρια. Το έχω δει και σε φιλικό και σε ερωτικό επίπεδο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε συναντήσει μια μορφή εξουσίας ακόμα στη δουλειά μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved