Έκτορας Μποτρίνι: «Αυτό που μου έχει λείψει είναι η κουζίνα, το πάσο, να είμαι κάθε μέρα εκεί»
Showbiz

Έκτορας Μποτρίνι: «Αυτό που μου έχει λείψει είναι η κουζίνα, το πάσο, να είμαι κάθε μέρα εκεί»

Ο Έκτορας Μποτρίνι σε συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την πορεία του στην τηλεόραση.

Ξεκίνησε μια νέα εκπομπή με παρουσιαστές εσένα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είμαστε κάθε Σάββατο και Κυριακή, στην εκπομπή «myway». Πρόκειται για μια βόλτα στην Αθήνα. Περιλαμβάνει μέρη που είναι κάτω από τη μύτη μας και δεν τα ξέρουμε, μέρη που πουλάνε περίεργα φαγητά, τρόφιμα που υπάρχουν στην Αθήνα και μπορούμε να τα μαγειρέψουμε, όπως από δέντρα.

Δηλαδή;

Ακακίας, είναι συνταγές που θα δείτε. Ήταν μία ιδέα του Γρηγόρη μετά από την εκπομπή της... μαμάς που κάναμε. Ήρθε, με βρήκε και μου είπε να κάνουμε μια εκπομπή, ένα γύρο, κι έγινε μέσα σε μια νύχτα αυτό, με μια βέσπα κάνουμε ένα τουρ στην Αθήνα.

Πόσα χρόνια είσαι στην τηλεόραση;

Δεν ξέρω πόσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση, δεν μετράω καν. Αυτό που κάνουμε δεν έχει καμία σχέση με μαγειρική, έχουμε μέσα συνταγές μαγειρικής, έχουμε πολλά θεματάκια που θα εκπλήξουν τον κόσμο, όπως πώς μαγειρεύουμε σ' ένα καπό αυτοκινήτου εν κινήσει ένα ψάρι. Είναι μια ψυχαγωγική εκπομπή, μαθαίνεις πραγματάκια, είναι πολύ όμορφη κι έχει πλάκα.

Έχει προλάβει να σου λείψει η τηλεόραση;

Αυτό που μου έχει λείψει είναι η κουζίνα, το πάσο, να είμαι κάθε μέρα εκεί. Τώρα που έχω την εκπομπή δεν μου δίνεται η δυνατότητα, αλλά μόλις την τελειώσω, θα πέσω πάλι με τα μούτρα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved