Λάζαρος Βασιλείου: «Δεν μπορούσα να συνεχίσω στη σειρά για επαγγελματικούς λόγους»
Showbiz

Λάζαρος Βασιλείου: «Δεν μπορούσα να συνεχίσω στη σειρά για επαγγελματικούς λόγους»

Στην δουλειά δεν του έχει έρθει τίποτα εύκολα. Πώς νιώθει ο Λάζαρος Βασιλείου που ο πρώτος πρωταγωνιστικός του ρόλος, ο Δημήτρης στα Δίδυμα Φεγγάρια, αν και κακός χαρακτήρας, αγαπήθηκε; 

«Το ευχαριστήθηκα διπλά, γιατί όταν ιδρώνεις να κερδίσεις κάτι το απολαμβάνεις περισσότερο. Δεν μπορούσα να συνεχίσω στη σειρά για επαγγελματικούς λόγους. Όταν έφυγα, διαπίστωσα ότι κατάφερα κάτι που δεν πίστευα: Στα Δίδυμα Φεγγάρια υποδυόμουν τον Δημήτρη, ο οποίος δεν ήταν και το καλύτερο παιδί, και ο κόσμος ταυτίζεται με αντίθετους χαρακτήρες. Αυτό που με χαροποίησε, λοιπόν, ιδιαίτερα όταν έφυγα ήταν ότι μια μεγάλη μερίδα κόσμου δεν έμεινε στις πράξεις του Δημήτρη, αλλά στάθηκε στη δουλειά τη δική μου ως ηθοποιού και στο αποτέλεσμα που έβγαλα. Συνειδητοποίησα πως ο κόσμος δυσαρεστήθηκε που έφυγα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση που πήρα» τόνισε στο Mytv.

-Επόμενα επαγγελματικά σχέδια;

«Μέχρι τις 8 Ιουνίου θα είμαστε στο θέατρο 104 με την παράσταση Ελιγμοί, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά που υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ετοιμάζουμε του χρόνου και μια άλλη θεατρική δουλειά, έχω μιλήσει για μια ταινία που είναι στα σκαριά και από εκεί και πέρα περιμένω και κάποιες συζητήσεις για κάποια σειρά, αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved