Στα… δυο η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη στο μνημόσυνο
Showbiz

Στα… δυο η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη στο μνημόσυνο

Σαράντα μέρες πέρασαν από τότε που ο Στάθης Ψάλτης έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων! 

Την ώρα που οι φήμες θέλουν την οικογένεια του να είναι χωρισμένη στα δυο, η κόρη του Μαρία Ψάλτη, η χήρα του Χριστίνα Φιτσάκη και ο αδελφός του Γιάννης Ρώτας βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής ο ένας δίπλα στον άλλον στο μνημόσυνο του, που έγινε στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το οποίο βρίσκεται μέσα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Στο τραπέζι που ακολούθησε στο γνωστό εστιατόριο «Μαγεμένος Αυλός» η οικογένεια όμως χωρίστηκε. Σε άλλο τραπέζι κάθισε η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού και σε άλλο η κόρη του, ο αδελφός του και η πρώην σύζυγος του και μητέρα της κόρης του, Κάτια Κυβέλου, αναζωπυρώνοντας τις φήμες που θέλουν την οικογένεια να είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα.

Στις ηχηρές απουσίες από το μνημόσυνο ήταν αυτή του Μάκη Κωστίνη, επιστήθιου φίλου του εκλιπόντος: «Επειδή είμαι οξύθυμος και δεν θα έλεγχα τον εαυτό μου, δεν ήθελα να έρθω αντιμέτωπος με πρόσωπα που θα με έβγαζαν εκτός εαυτού. Αλλωστε, για μένα το φιλαράκι μου δεν έχει "φύγει", αλλά το κεράκι μου και αυτά που είχα να του πω ταυ το είπα το Σάββατο, μακριά από κάμερες, φωτογράφους και αδιάκριτα βλέμματα» είπε στην Espresso αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved