Showbiz

«Φωτογραφία μου δεν δημοσιεύεται ούτε στα σταυρόλεξα! Μου λένε ότι δεν «πουλάω»

Σοκαριστική παραδοχή από ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο πρόσωπο της ελληνικής showbiz. Ο ίδιος μιλά για τα παιδικά του χρόνια, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά και τις… δημόσιες σχέσεις.

-Δύσκολα παιδικά χρόνια;

«Πολύ. Σε ηλικία δύο χρονών ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε. Η μητέρα μου δεν ξαναπαντρεύτηκε. Με μεγάλωσε με πολύ κόπο κι εργάστηκε σκληρά. Στο σχολείο δεχόμουν πολύ σκληρό bullying, μια και δεν είχα μπαμπά να με υπερασπιστεί. Ήταν όμως και η διαφορετικότητά μου από τα υπόλοιπα παιδιά: Λεπτεπίλεπτος, αθώος, ονειροπόλος και χόρευα παντού. Ακόμα και στον δρόμο!» τόνισε ο Δημήτρης Παπάζογλου στην Espresso.

-Η μητέρα σας γνώριζε αυτό που βιώνατε;

«Καταλάβαινε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν ήθελα να την επιβαρύνω με το πρόβλημά μου. Με προστάτευε όσο μπορούσε και, από την άλλη, μου έριχνε ξυλιές για να συνετιστώ.»

-Το όνειρο πότε έγινε πραγματικότητα;

«Στην εφηβεία γράφτηκα σε σχολή χορού, αλλά χρειάστηκε να κάνω πολλές δουλειές για τα δίδακτρα: καφετζής, κουρέας, ηλεκτρολόγος και ελαιοχρωματιστής.»

-Τα καταφέρατε όμως!

«Ναι, αλλά φωτογραφία μου δεν δημοσιεύεται ούτε στα σταυρόλεξα! Μου λένε ότι δεν «πουλάω». Δεν καταλαβαίνω γιατί «πουλάει» ο πρώην σύντροφος της Ελενας Ράπτη; Ποιος αγοράζει δίσκους του Λούκα Γιώρκα;»

-Και τι σκέφτεστε;

«Ψάχνω κάποιον να αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις μου, διότι εγώ πόρτες δεν χτυπάω!»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved