Πάνος Μεταξόπουλος: «Όλα μπορούν να γίνουν και να αλλάξουν, αρκεί να το θέλεις πολύ»
Showbiz

Πάνος Μεταξόπουλος: «Όλα μπορούν να γίνουν και να αλλάξουν, αρκεί να το θέλεις πολύ»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος έχει ζήσει στο εξωτερικό, σε διάφορες πόλεις. Θα μπορούσε να ζήσει με μια βαλίτσα στο χέρι;

«Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτο 10 χρόνια της καριέρας μου ως χορευτής τα έζησα στο εξωτερικό. Λουξεμβούργο, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο κ.α. Αυτή, όμως, είναι η ζωή που ακολουθεί ένας χορευτής του εξωτερικού. Εχει πολλές μετακινήσεις, αλλαγές και είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. Όμως, όλα αυτά τα έκανα. Πλέον, και να ήθελα, δεν θα μπορούσα να τα ξανακάνω. Διότι έχω δύο γιους, που με περιμένουν στη γωνία...» τόνισε στο Secret.

-Στο παρελθόν είχατε πει πως είχατε έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο λόγω κάποιου προβλήματος υγείας. Αλλαξε ο Πάνος μετά από αυτό;

«Σίγουρα, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις, αναθεωρείς πολλά και αρχίζεις να σκέφτεσαι διαφορετικά. Το ίδιο συνέβη και με εμένα. Το μόνο, λοιπόν, που πρέπει κάποιος να κάνει είναι να καταλάβει ότι έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του, να την εκμεταλλευτεί και να ζήσει όπως πραγματικά θα ήθελε. Ολα μπορούν να γίνουν και να αλλάξουν, αρκεί να το θέλεις πολύ. Η δύναμη της θέλησης...»

-Νιώσατε ποτέ άγχος ως γιος του Φώτη Μεταξόπουλου;

«Ο Φώτης Μεταξόπουλος είναι μια κατηγορία από μόνος του. Δεν χρειάζεται συστάσεις. Το να είμαι γιος του όντως στην αρχή μου δημιουργούσε άγχος. Ομως, θα πω κάτι που το έχω ξαναπεί... Αν ο πατέρας μου δεν ήταν χορευτής, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα. Μαζί του έμαθα πολλά. Ο χορός ήταν για εμένα ένα μεγάλο ταξίδι. Το δώρο, λοιπόν, είναι διπλό. Εχω πατέρα τον Φώτη Μεταξόπουλο και λόγω εκείνου έγινα χορευτής. Ο χορός σου δίνει ισορροπία, γαλήνη και αισιοδοξία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved