Πάνος Μεταξόπουλος: «Ενας χορευτής χρειάζεται πάθος και αγάπη για αυτό που κάνει»
Showbiz

Πάνος Μεταξόπουλος: «Ενας χορευτής χρειάζεται πάθος και αγάπη για αυτό που κάνει»

Ποιο είναι το βασικό συστατικό που πρέπει να έχει ένας διαγωνιζόμενος για να εντυπωσιάσει τον Πάνο Μεταξόπουλο στο So you think you can dance;

«Οποιος μπει στη διαδικασία να με εντυπωσιάσει έχει χάσει... Δεν είναι χορευτής... Οποιος προσπαθήσει να αγγίξει την ψυχή μου είναι αυτός που εγώ πραγματικά θα ξεχωρίσω. Ενας χορευτής χρειάζεται πάθος και αγάπη για αυτό που κάνει. Πρέπει να μεταμορφώνεται μέσα από τον χορό. Οτιδήποτε θέλει να πει θα πρέπει να το εκφράσει με το σώμα του, τα μάτια του. Οταν αυτό που λέει είναι αλήθεια, ακόμα και αν είναι άσχημη η αλήθεια του, θα έχει ξεχωρίσει στα δικά μου μάτια» τόνισε στο Secret.

-Εχετε ήδη δει κάποιους που έχουν προσόντα νικητή;

«Δεν μου αρέσει η λέξη «νικητής». Δεν μου αρέσει και η λέξη «διαγωνισμός». Για μένα αυτό που κάνουμε είναι ένα μεγάλο πάρτι. Ενα ταξίδι. Η παρουσία μου σε αυτό το show είναι για να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το πόσο όμορφη είναι αυτή η τέχνη»

-Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στους γονείς σε ό,τι αφορά τα παιδιά και τον χορό;

«Ενας από τους τρόπους για να κάνετε τα παιδιά σας ευτυχισμένα είναι να τα βάλετε να χορέψουν. Είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό που λέω. Μέσα από τον χορό η ψυχή αγαλλιάζει, μαθαίνουμε το σώμα μας και τον εαυτό μας ακόμα καλύτερα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved