Γαλάνη–Τσαλιγοπούλου: Μαζί στο Θέατρο Βράχων
Showbiz

Γαλάνη–Τσαλιγοπούλου: Μαζί στο Θέατρο Βράχων

Δύο κόσμοι ενώνονται πάνω στην ίδια σκηνή την Πέμπτη 29 Ιουλίου. Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου συνδέουν τον ηλεκτρικό ήχο με την παράδοση, τα τραγούδια που αγαπά το κοινό τους με τους βαλκανικούς ρυθμούς και την ατμοσφαιρική μουσική.

Πέρασαν χρόνια από τη αρμονική συνεργασία τους στο «Χάραμα» και στο μεσοδιάστημα, οι δύο τραγουδίστριες πειραματίστηκαν με νέα τραγούδια, νέους ήχους και νέες μουσικές. Τις καινούργιες εμπειρίες τους αλλά και τις παλιές τους μνήμες έρχονται να ανταλλάξουν στη σκηνή του θεάτρου Βράχων στον Βύρωνα.

Βάζουν το ένα τραγούδι μέσα στο άλλο και ξεκινούν ένα ταξίδι παρέα με επτά μουσικούς της γενιάς των «20 και κάτι» που δίνουν τη δική τους δημιουργική πινελιά στη μουσική.

Η βραδιά κορυφώνεται με το λαϊκό πρόγραμμα με την υπογραφή των Imam Baildi και του Μανώλη Καραντίνη με το μπουζούκι του. Παλιά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια μεταμορφώνονται, καθώς οι Imam Baildi αναμειγνύουν ήχους και εποχές πάνω στις μουσικές του Τσιτσάνη και του Ζαμπέτα, με τις φωνές πάντα της Δήμητρας Γαλάνη και της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Επόμενοι σταθμοί στην καλοκαιρινή περιοδεία τους είναι οι Καστανιές Έβρου (31 Ιουλίου), η Κομοτηνή (24 Αυγούστου), η Λευκωσία (10 Σεπτεμβρίου) και η Πάφος (11 Σεπτεμβρίου).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved