Χριστινα Σάλτη: «Θέλω να κάνω μια καλή σχέση»
Showbiz

Χριστινα Σάλτη: «Θέλω να κάνω μια καλή σχέση»

Η Χριστίνα Σάλτη είναι ελεύθερη και ωραία, όμως θέλει να κάνει μια καλή σχέση. 

«Τα πράγματα με το όνομά τους» είναι το νέο τραγούδι της Χριστίνας Σάλτη.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου έγραψαν αυτοί οι δύο δημιουργοί ένα τραγούδι. Που μου έδωσαν κάτι δικό τους» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα.

Το τραγούδι έχει τίτλο "Τα πράγματα με το όνομα τους''. Πόσες φορεί δεν το έχουμε πει αυτό;

«Όταν ερωτεύεσαι δεν θες να δεις τίποτα στην πραγματική του διάσταση. Μπορεί να διακρίνεις κάποια πράγματα και να μην είσαι έτοιμος να τα δεχτής. Προσπαθούν οι φίλοι να σε ξυπνήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Το έχω βιώσει και εγώ αυτό. Ήμουν σε μια σχέση όπου εθελοτυφλούσα. Έβλεπα με τη λογική μου κάποια πράγματα, αλλά η καρδιά δεν με άφηνε να αντιδράσω. Ήθελα τον χρόνο μου. Την πάτησα. Αλλά όλα είναι μαθήματα στη ζωή. Πλέον χαίρομαι πολύ όταν ακούω την αλήθεια, ακόμα κι αν με πληγώνει. Το ίδιο κάνω και εγώ. Λέω την αλήθεια από την αρχή. Παλιά ήμουν πιο μαζεμένη, πιο ντροπαλή. Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω ανοιχτά για τα αληθινά μου συναισθήματα. Είναι λυτρωτικό. Το προτιμώ γιατί με βοηθάει να προχωρήσω πιο γρήγορα. Έχω δεχτεί ότι η ζωή είναι πολύ -μικρή, απρόβλεπτη και δεν θέλω να χάνω χρόνο με τίποτα».

Αυτή την περίοδο είναι καλά στα επαγγελματικά της και στα προσωπικά της; Ή μήπως αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται; «Ξέρω γώ; Είχα μια μεγάλη σχέση εξ αποστάσεως η οποία έληξε τον Δεκέμβριο. Καλά είμαι. Μου αρέσει και η ελευθερία μου. Μου αρέσει να είμαι και μόνη μου. Θα ήθελα όμως να είμαι σε μια καλή σχέση. Αν δεν είναι καλή, δεν θέλω τίποτα. Τα επαγγελματικά μου πάνε πολύ καλά. Όλα κυλάνε όμορφα. Τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη με τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved