Θάνος-Αλέξανδρος Παϊτέρης: Όλα όσα είπαν για τον πατέρα τους και τον ρατσισμό
Showbiz

Θάνος-Αλέξανδρος Παϊτέρης: Όλα όσα είπαν για τον πατέρα τους και τον ρατσισμό

Ο Θάνος και ο Αλέξανδρος Παϊτέρης έχουν πλέον πολύ καλή σχέση με τον πατέρα τους. 

Η προσωπική του ζωή ήταν πολυτάραχη, έκανε πολλούς γάμους αλλά και σχέσεις.

«Έκανε και γάμους και σχέσεις και παιδιά. Πλέον είμαστε σαν φιλαράκια μαζί του, βγαίνουμε έξω, πίνουμε καφέ, κρασάκι, συζητάμε για τις σχέσεις μας, τα λέμε όλα. Έκανε κάποιες επιλογές και ήταν δικαίωμά του. Τώρα που μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε περισσότερο κάποια πράγματα , απ’ ότι ήμασταν παιδάκια» είπε ο Αλέξανδρος Παϊτέρης στο Λοιπόν για τον πατέρα του Βασίλη και συνέχισε ο Θάνος: «Κάποτε τον είχαμε αδικήσει με την κρίση μας, σε πολλά πράγματα. Έχουμε μεγαλώσει με τη μητέρα μας, χωρίσανε όταν πηγαίναμε στο νηπιαγωγείο. Τότε καταδίκαζα πιο εύκολα κάποια λάθη»

-Ποια στοιχεία έχετε πάρει από εκείνον;

Αλέξανδρος: «Το ότι είμαι πιο... στην κοσμάρα μου, γιατί το έχει λίγο αυτά. Ο Θάνος είναι πιο θρασύς...»

Θάνος: «Το «θράσος», το πείσμα, να μην το βάζω κάτω. Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις μου, προέρχομαι από μια σχέση 6 χρόνων κι έχω χωρίσει 2 χρόνια. Εγώ θέλω ανίψι...»

Αλέξανδρος: «Εγώ έχω μία σχέση 4 χρόνια, είμαστε καλά, για γάμο κάνεις δεν ξέρει, την υγεία μας να έχουμε... Ο Θάνο5 θέλει ανίψι, ο πατέρας μου εγγόνι, αλλά όχι ακόμα»

-Αντιμετωπίσατε ρατσισμό λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής σας;

Θάνος: «Το καταλαβαίνω... Δεν μπορώ να πω ότι δεν αντιμετωπίσαμε ρατσισμό. Θα ήταν ψέμα, αλλά είναι μειοψηφία. Έχουν υπάρξει περιστατικά, από κάποια στενόμυαλα άτομα, που μόνο και μόνο από το όνομα μπορεί να μη σε γνωρίζουν καν και να σου λένε: «Έλα ρε, ο γύφτος». Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε παράπονο, έχουμε πολλούς φίλους, από πολλές εθνικότητες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved