Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήμουν ξυλουργός»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήμουν ξυλουργός»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός, αλλά η αγάπη του είναι να κατασκευάζει πράγματα από ξύλο. 

Είπατε ότι μπορεί να μη διαθέτετε τα προσόντα για το δράμα. Λένε, όμως, ότι η κωμωδία είναι δυσκολότερο είδος. Και η κωμωδία και το δράμα μπορούν να είναι και εύκολα και δύσκολα. Εξαρτάται από τι δρόμο διαλέγεις. Είστε γεννημένος για τα δύσκολα;

«Δεν ξέρω, αλλά η ροπή μου είναι προς τα κει. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να κάνω στον εαυτό μου τα πράγματα δύσκολα. Νομίζω, κανείς δεν γεννιέται για τα δύσκολα, είναι επιλογή και στάση ζωής. Στο παρελθόν θέλατε να γίνετε χειρουργός, ξυλουργός και γυμναστής»

Αν δεν γινόσασταν ηθοποιός, τι θα είχατε επιλέξει τελικά;

«Νομίζω ότι θα ήμουν ξυλουργός Η αγάπη μου να κατασκευάζω πράγματα από ξύλο είναι μεγάλη»

Θεατρικά τι ετοιμάζετε;

«θα είμαι στη Λυοιστράτη ίο καλοκαίρι με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου. Από τον χειμώνα θα κάνω το Παράξενο ζευγάρι με τον Γιάννη Ζουγανέλη στο θέατρο «Ζήνα», σε δική μου σκηνοθεσία»

Παράλληλα, ασχολείστε και με την παραγωγή παραστάσεων;

«Ναι, αυτή τη στιγμή έχω την παράσταση της γυναίκας μου, τη Δεσποινίδα Μαργαρίτα, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια που τον χειμώνα θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στο θέατρο «Ζήνα» δήλωσε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved