Ελένη Φουρέιρα: «Η ζωή δεν χρωστάει σε κανέναν»
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: «Η ζωή δεν χρωστάει σε κανέναν»

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και για όλα όσα έκανε για να βοηθήσει την οικογένεια της πριν γίνει τραγουδίστρια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Φουρέιρα.

Είχες δύσκολα παιδικά χρόνια. Πιστεύεις πως η ζωή σ' το «χρωστούσε» και σήμερα είσαι και καλά οικονομικά και τόσο επιτυχημένη επαγγελματικά;

«Η ζωή δεν χρωστάει σε κανέναν! Δεν με εκφράζει αυτό. Αυτό που θα σου πω είναι ότι ο καθένας έχει μια ιστορία που τον συνοδεύει. Δεν θεωρώ ότι η δική μου ιστορία είναι πιο σημαντική από κάποιου άλλου, το αντίθετο. Απλώς νιώθω ότι αυτά που έχω βιώσει με έχουν κάνει αυτό που είμαι τώρα. Με έχουν κάνει να μην τα παρατάω, να δουλεύω περισσότερο, να στέκομαι στα πόδια μου, να καταφέρνω πράγματα, αυτά που ονειρεύομαι και θέλω. Αρα, δεν σου χαρίζεται κάτι. Οτιδήποτε θέλεις στη ζωή πρέπει να το κυνηγήσεις και να το κατακτήσεις», λέει στη Secret.

Βοηθούσες και εσύ την οικογένεια σου πριν γίνεις τραγουδίστρια;
«Ναι, τη βοηθούσα, τη βοηθάω και θα τη βοηθάω. Άλλωστε, στην οικογένεια μου χρωστάω τα πάντα. Οπως κι εκείνοι με βοηθούσαν πάντα και με βοηθούν. Η οικογένεια για εμένα είναι τα πάντα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved