Η σχέση της με την Ειρήνη Κολίδα, το Survivor και τα «καρφιά» της σε όσους την κατέκριναν
Showbiz

Η σχέση της με την Ειρήνη Κολίδα, το Survivor και τα «καρφιά» της σε όσους την κατέκριναν

Pole dancing και αποκαλύψεις από τη Στέλλα Μπεζαντάκου.

Για το νέο «ραντεβού» με το κοινό της γυμνάστηκε εντατικά και πλέον νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση με το σφιχτό, καλλίγραμμο σώμα της.

«Επειδή η εμφάνιση είναι σημαντική σε έναν καλλιτέχνη, τους τελευταίους επτά μήνες κάνω σταθερά pole dancing. Το δοκίμασα πρώτη φορά για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου μου βιντεοκλίπ, που θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων εβδομάδων, και μου άρεσε πολύ, παρότι είναι δύσκολο. Παράλληλα κάνω pilates με τον personal trainer Μιχάλη Μπλαζιάκη, πρώην μοντέλο στις εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά, ενώ ακολουθώ και αυστηρό πρόγραμμα διατροφής» αναφέρει η τραγουδίστρια στην Espresso, η οποία αποκαλύπτει ότι η προηγούμενη γυμνάστριά της ήταν η Ειρήνη Κολιδά του «Survivor»!

«Ερχόταν στο σπίτι μου, στη Γλυφάδα, και με προπονούσε. Τα βράδια βγαίναμε μαζί για διασκέδαση. Την εκτιμώ πολύ, γιατί είναι ντόμπρο κορίτσι και αγωνίστρια. Μπήκε για την ευκαιρία και το έπαθλο και χαίρομαι γι’ αυτήν διότι πιεζόταν οικονομικά» θυμάται η σέξι Στέλλα.

Παρακολουθεί μάλιστα ανελλιπώς το reality επιβίωσης. «Αν μου γινόταν η πρόταση, θα πήγαινα με χίλια! Και το λέω ανοιχτά πως ενδιαφέρομαι. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, για λόγους προβολής για τη δουλειά μου αλλά και για το οικονομικό κομμάτι. Οκτώ χιλιάδες ευρώ τον μήνα, όπως ακούγεται ότι παίρνουν οι “Διάσημοι”, είναι πολύ καλά χρήματα. Εξίσου θετικό στοιχείο είναι και οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται στους συμμετέχοντες μετά την επιστροφή από τον Αγιο Δομίνικο».

Η Στέλλα Μπεζαντάκου, κάνοντας ένα flashback στο ξεκίνημά της, «καρφώνει» εκείνους που στο παρελθόν τήν είχαν στήσει στον τοίχο για τη συμμετοχή της στο «Bar».

«Με είχαν κατηγορήσει για πράγματα που σήμερα είναι αποδεκτά. Εβγαινα στις πίστες φορώντας κορμάκια και παρότι δεν είχα τη φωνάρα, γινόταν πανικός. Έλεγαν ότι τραγουδούσα με το... κορμί μου. Ήμουν όμως ελεύθερη. Τώρα τα φοράνε κάποιες που έχουν οικογένειες και παιδιά και όλοι το θεωρούν φυσιολογικό. Τέτοια υποκρισία και δηθενιά» σχολιάζει και συνεχίζει: «Όταν μπήκα στο “Bar”, σκοπός μου ήταν να γίνω διάσημη και βγαίνοντας να εξαργυρώσω τη δημοτικότητά μου με εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Το δήλωσα ξεκάθαρα και έπεσαν πάνω μου όλοι» λέει στην εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved