Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi μας συστήνει την περσόνα «Σούλη Ανατολή»
Showbiz

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi μας συστήνει την περσόνα «Σούλη Ανατολή»

Η Ρένα Μορφή, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi, κυριολεκτικά μεταμορφώνεται πάνω στη σκηνή σε μια σαρωτική, μπριόζα και αυθόρμητη περσόνα που τραγουδάει τα τραγούδια που γουστάρει και στήνει κεφάτα live.

Το όνομα αυτής Σούλη Ανατολή. Αναφέρεται στη Σούλη σε τρίτο ενικό πρόσωπο;

«Κάποιες φορές το κάνω για αστείο. Γιατί έχουμε να κάνουμε με μια grande περσόνα. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για ταπεινότητες όταν μιλάμε για τη Σούλη Ανατολή», λέει γελώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

«Στον Βόλο το έχουμε πολύ με το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό. Η Σούλη Ανατολή είναι μια ξεχωριστή περσόνα στο μυαλό μου, μια λαϊκή ντίβα που της ταιριάζουν πολύ τέτοιες προσφωνήσεις. Ξέρεις, η λέξη "ζαργάνα" ήταν πολύ δημοφιλής να τη λένε στα κορίτσια τη δεκαετία του '50 και του '60. Εμένα δυστυχώς δεν με έχουν αποκαλέσει ποτέ έτσι στον δρόμο, αλλά όταν γίνει αυτό θα συγκινηθώ πάρα πολύ», λέει η Ρένα Μορφή.

Τελικά η Σούλη Ανατολή είναι ένας κόντρα ρόλος ή μία άγνωστη πτυχή του εαυτού της;

«Όταν ανεβαίνω στη σκηνή ως Σούλη Ανατολή είμαι αρκετά διαφορετική από ό,τι είμαι στις συναυλίες με τους Imam Baildi. Είμαι αρκετά πιο αυθόρμητη, αυτοσχεδιάζω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να τρολάρω την περσόνα της Σούλης. Είναι η επέκταση του εαυτού μου. Ή μάλλον καλύτερα, είναι ο ίδιος μου ο εαυτός. Χωρίς κόμπλεξ λέω τα τραγούδια που θέλω, φοράω τα ρούχα που θέλω, χωρά να με ενδιαφέρει αν κάτι θα φανεί υπερβολικό. Μέσα από την περσόνα της Σούλης έχω απενεχοποιήσει την αγάπη μου για την εποχή της δεκαετίας του '50 και του '60. Στα live μας υπάρχουν πολλή χαρά και πολύ κέφι», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved