Όραμα Ελπίδας: Ο Σάκης στην Κρήτη για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα!
Showbiz

Όραμα Ελπίδας: Ο Σάκης στην Κρήτη για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα!

Ο Αγγελιοφόρος του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, Σάκης Ρουβάς, που στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά, με όλες του τις δυνάμεις, το σπουδαίο έργο του Συλλόγου. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης και ο πρώτος εθελοντής δότης της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και Αγγελιοφόρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ βρίσκεται στην Κρήτη για έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με σύνθημα "Παίζουμε όλοι μαζί με Όραμα για την Ελπίδα" σε αυτόν τον συμβολικό φιλικό αγώνα 2 ομάδων που αποτελούνται απο θρύλους και είναι αφιερωμένος στο Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια! Ένας αγώνας που εκτός απο χαρά και συγκίνηση, δίνει όραμα, δίνει ελπίδα, δίνει ζωή!

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης, Σάκης Ρουβάς ταξίδεψε στην Κρήτη και την Τρίτη 6/6 έδωσε το παρόν στη Συνέντευξη Τϋπου, ενώ την Τετάρτη 7/6 θα βρεθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο! Παίζουμε με ΟΡΑΜΑ για την ελπίδα, Δίνουμε Ελπίδα, Δίνουμε Ζωή!» Με αυτό το μήνυμα, 2 ομάδες- θρύλοι του ποδοσφαίρου, η Εθνική Ελλάδος 2004 και η Inter Forever παίζουν για «εμάς», Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:30, στο Παγκήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης, σε ένα ματς που θα αφήσει εποχή : «Legends 2004 vs Inter Forever».

Με ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης οι πολυαγαπημένοι ποδοσφαιριστές, με επικεφαλής την «ψυχή» της Legends 2004 Γιώργο Καραγκούνη, θα ενισχύσουν τον αγώνα Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" για εγγραφή όσο γίνεται περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο, δίνοντας μάλιστα οι ίδιοι το παράδειγμα: στο περιθώριο του αγώνα, θα εγγραφούν οι ίδιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών!
Στο πλευρό των παικτών- και πάντοτε στο πλευρό του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ- ο Αγγελιοφόρος και πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, ο Σάκης Ρουβάς που από σήμερα βρίσκεται για αυτό το σκοπό στην Κρήτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved