Ρένα Μόρφη: «Ήθελα να συνεχίσω κατά κάποιον τρόπο αυτό που εκείνη άφησε στη μέση η γιαγιά μου»
Showbiz

Ρένα Μόρφη: «Ήθελα να συνεχίσω κατά κάποιον τρόπο αυτό που εκείνη άφησε στη μέση η γιαγιά μου»

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi Ρένα Μόρφη φοράει στρας, παγιέτες, ψηλοτάκουνα και επανασυστήνεται στο κοινό ως η «φανταχτερή περσόνα» ή, αλλιώς, ως η «ζαργάνα του Παγασητικού» Σούλη Ανατολή

Η Σούλη Ανατολή ήταν το καλλιτεχνικό όνομα της γιαγιάς της Κερασίας, όταν τραγουδούσε τη δεκαετία του '50 στον Βόλο.

«Έτσι είναι. Μέσα στο πρώτο προσωπικό μου άλμπουμ, που επίσης τιτλοφορείται "Σούλη Ανατολή", έχω μια φωτογραφία της γιαγιάς μου από εκείνη την εποχή και θέλω να πιστεύω ότι μοιάζουμε πολύ. Με τον τρόπο αυτό ήθελα να την τιμήσω. Γιατί τελικά εκείνη επέλεξε να κάνει οικογένεια και να αφήσει την καριέρα της. Έτσι, ήθελα να συνεχίσω κατά κάποιον τρόπο αυτό που εκείνη άφησε στη μέση. Για μένα η γιαγιά μου είναι το πρότυπό μου. Ήταν πολυμήχανη καλλιτέχνης. Μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Όταν ξεκίνησε να τραγουδάει ήταν πολύ μικρή.

Όταν πήγαινε να τραγουδήσει στον Βόλο συνοδευόταν πάντα από τον αδελφό της ενώ υπήρχε και ένα περιπολικό που έβαζε σε τάξη τον κόσμο που ήθελε να την πλησιάσει για να της μιλήσει. Ήταν το νέο αστέρι στον , Βόλο. Μάλιστα δέχτηκε πρόταση να πάει και στον θίασο της Κοτοπούλη, αλλά δεν την άφησαν. Το τραγούδι έμεινε ένα όνειρο ανεκπλήρωτο για εκείνη. Για αυτό όταν είδε ότι ακολουθώ τα βήματά της χάρηκε πάρα πολύ. Μου δίνει και συμβουλές για το πώς να ντύνομαι ή να κινώ τα χέρια μου επάνω στη σκηνή. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα ηχογραφήσουμε μαζί ένα τραγούδι, θέλω να προλάβει να της κάνω αυτό το δώρο», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved