Αργύρης Ξάφης: «Προγραμματίζω, κυνηγάω πρόσωπα και καταστάσεις…»
Showbiz

Αργύρης Ξάφης: «Προγραμματίζω, κυνηγάω πρόσωπα και καταστάσεις…»

Ποια είναι τα καλά και τα κακά της συνύπαρξης με τη σύζυγό του, την ηθοποιό Δέσποινα Κούρτη, μέσα στην ίδια καλλιτεχνική ομάδα; Τι απαντά ο Αργύρης Ξάφης;

«Κατ' αρχήν είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, σαν τη μέρα με τη νύχτα. Ομως, αυτή η διαφορετικότητα τροφοδοτεί τη δουλειά μας. Συνεργαζόμαστε όπως θα μοιραζόμασταν μεταξύ μας πληροφορίες για διάφορα μέρη του κόσμου. Μείον; Υπάρχει η άποψη πως εσωτερικά οι ηθοποιοί είμαστε τσιγγάνικες ψυχές που θέλουν να γυρνούν από δω κι από κει, που ψάχνονται διαρκώς που αναζητούν την απόλυτη ελευθερία. Καλά... Αυτό δεν υπάρχει όταν προσπαθείς να οργανώσεις κάτι δικό σου κι όταν είσαι και με έναν άνθρωπο μαζί. Το συνειδητοποίησα όταν η Δέσποινα έφυγε το 2011 για 4-5 μήνες στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, ούτε εγώ έλεγα «αυτό θέλω» τόνισε στην Real.

-Βάζεις στόχους η έχεις σχέση προσωρινότητας με τη ζωή;

«Νομίζω πως το ένα δεν αναιρείτο άλλο. Γενικά προγραμματίζω, κυνηγάω πρόσωπα και καταστάσεις γνωρίζοντας πως το απρόβλεπτο είναι μέσα στο παιχνίδι. Τελευταία κυνηγούσα μια συνεργασία με τον σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις. Ηταν να γίνει φέτος θα συμβεί σε δύο χρόνια. Θα ανεβάσουμε τις «Δούλες» του Ζενέ. Στο μεταξύ, όμως θα χρειαστεί να δοκιμαστώ σε άλλα δύο έργα που αγαπώ εξίσου. Τη «Μόλι Σουίνι» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και μια δεύτερη παραγωγή στη Στέγη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved