Σάκης Ρουβάς: Δίνει απαντήσει για… όλα
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Δίνει απαντήσει για… όλα

Ο Σάκης Ρουβάς πιο ειλικρινής από ποτέ δίνει απαντήσεις σε όλα….

Οσοι με αμφισβήτησαν... «Δεν με αφορούν. Δικές τους αγωνίες. Δικές τους ανησυχίες. Με αφορά και με απασχολεί ο δικοί μου δρόμοι τα δικά μου θέλω, η χαρά της δημιουργίας. Δεν με αφορά η απαγόρευση του «δεν το μπορείς». Με αφορά η πίστη στο «ό,τι θέλεις το μπορείς» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Το μεγάλο στοίχημα το κέρδισα.. «Δεν βάζω στοιχήματα. Ονειρεύομαι, διεκδικώ τα όνειρα μου»

Τραγουδιστής, παρουσιαστής, ηθοποιός, σταρ, super brand, παραγωγός πράσινης ενέργειας... «Γιατί όχι; Ναι, όλα αυτά και πολλά ακόμα. Ολα πηγάζουν από μέσα μου! Είναι τρόποι έκφρασης ανακάλυψης των ορίων μου!»

Τις κακές κριτικές... «Τις ακούω, είμαι ανοιχτός στην κριτική. Την αναλύω, την αξιοποιώ. Βέβαια, μετά από 27χρόνια γνωρίζω πολύ καλά ότι η καλύτερη κριτική αποτυπώνεται στο βλέμμα του κόσμου. Η πιο σκληρή και η πιο αληθινή κριτική είναι η αντίδρασή του στην όποια δράση σου.»

-Η βράβευση του Γιώργου Λάνθιμου και του Εύθυμη Φιλίππου... «Είναι η βράβευση του ταλέντου και του πάθους του Γιώργου και του Εύθυμη για τον κινηματογράφο. Τον Γιώργο τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Εχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και με τον Εύθυμη συνεργαστήκαμε στην τελευταία ταινία μου, στο Chevalier της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Είμαι περήφανος για τη διάκριση του και ως φίλος και ως συνεργάτη και ως Ελληνας, διότι πιστεύω στις δυνατότητες του σύγχρονου ελληνικού σινεμά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved