Νεκτάριος Νικολόπουλος: Μπλεξίματα και αυτόφωρο σε υπάλληλό του
Showbiz

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Μπλεξίματα και αυτόφωρο σε υπάλληλό του

Μπλεξίματα με το νόμο είχε πριν από μερικές μέρες ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, Νεκτάριος Νικολόπουλος ο οποίος είδε έναν υπάλληλό του να συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του αυτοφώρου, επειδή άφηνε τους λουόμενους να κάθονται σε μαξιλάρες της παραλίας που διαχειρίζεται μαζί με άλλον επιχειρηματία στη Φτελιά της Μυκόνου, χωρίς να πληρώνουν.

Ο επιχειρηματίας έχει στη Φτελιά γνωστό εστιατόριο, μαζί με τον σύζυγο της Θέλξης, Παύλο Γιαβή, ενώ διαχειρίζεται και την πλαζ μπροστά σε αυτό. Σύμφωνα με την Εspresso, στην συγκεκριμένη παραλία , δεν υπάρχουν στοιχισμένες εντυπωσιακές ξαπλώστρες, όπως στις περισσότερες κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού των ανέμων.

Αντιθέτως, οι επιχειρηματίες έχουν τοποθετήσει στην αμμουδιά πουφ και πασσάλους, για να παρέχουν σκιά στους λουόμενους και τους λάτρεις του σερφ. Σύμφωνα με τους ίδιους τα ξύλα αυτά χρησιμοποιούνται την ημέρα για να τοποθετούνται κάποια πανιά και το βράδυ ξηλώνονται για να μην αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της πλάζ.

Το όραμα των δυο συνεταίρων, φαίνεται πως δεν συμμερίστηκαν οι αστυνομικοί του νησιού, οι οποίοι πήγαν το απόγευμα της Τετάρτης ύστερα από ανώνυμη καταγγελία και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από έναν υπάλληλο, επειδή δεν χρέωνε στους πελάτες... ξαπλώστρες που δεν υπάρχουν! Και έτσι οι αστυνομικοί οδήγησαν τον υπάλληλο στην Εισαγγελέα Σύρου με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved