Τένια Μακρή: «Όταν έχεις θέληση νικάς, γιατί αγαπάς εσένα»
Showbiz

Τένια Μακρή: «Όταν έχεις θέληση νικάς, γιατί αγαπάς εσένα»

Τι είναι αυτό που εμπνέει την Τένια Μακρή κάθε φορά για να γράψει ένα βιβλίο;

«Όλο μου τα βιβλία έχουν προκύψει από όσα βλέπω από τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και παρατηρώ. Εκτός από το βιβλίο 15+7 μαθήματα: βήμα για καλύτερη σχέση, στο οποίο γράφω για την προσωπική μου πνευματική - συναισθηματική μετάλλαξη μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο. Αυτό το οποίο ένιωσα εγώ και το ξεπέρασα είναι η καταγραφή της δικής μου πορείας μετά από αυτό το συνταρακτικό γεγονός» τόνισε στο Mytv.

-Η καλή ψυχολογία μπορεί να νικήσει τα πάντα;

«Όταν έχεις θέληση νικάς, γιατί αγαπάς εσένα. Αγαπώ εμένα και Θέλω να νιώθω καλύτερο, να εξελίσσομαι και να είμαι χρήσιμος στον εαυτό μου και στους συνανθρώπους μου. Και αυτό σημαίνει ότι διαθέτω ωριμότητα. Και εννοώ πως έχω περάσει τα στάδιο της παιδικής ηλικίας, τα οποίο είναι σημαντικά για την εξέλιξη μου, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και λιγότερες ελλείψεις. Τότε διαθέτουμε καλύτερη ψυχολογία και αντιμετωπίζουμε τους κραδασμούς της ζωής με διαφορετική φιλοσοφία.»

- Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τη συγγραφή βιβλίων τα οποία έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες σχέσεις και την αγάπη;

«Βρήκα τη μαγεία και τη συντροφιά. Άρχισα να γράφω μετά τον θάνατο του άντρα μου, όταν π κόρη μου είχε φύγει για σπουδές στο εξωτερικό. Κάθε φορά που γράφω ένα βιβλίο νιώθω να έχω συντροφιά, ενώ όταν το τελειώνω νιώθω λύπη. Γι' αυτό γράφω δύο βιβλία παράλληλα.»

- Σας έχει λείψει η τηλεόραση;

«Θα έλεγα ότι μου λείπει αν είχα χώρο στην τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να έχει κάποιος άλλος και να μην το έχω εγώ Δεν υπάρχει χώρος στην τηλεόραση, παρά μόνο περιστασιακά. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης με αγαπάνε, με καλούν, σέβονται την πορείας που έχω. Όλοι, όμως, βλέπουν τον τομέα της ψυχολογίας σαν ένα ένθετο, τον οποίο χρησιμοποιούν σαν πασπαρτού για να κάνουν κάποια θεαματικότητα. Το κομμάτι της ψυχολογίας δεν υπάρχει πια στην τηλεόραση.»

- Θα επιστρέφατε αν υπήρχε μία καλή πρόταση;

«Ναι, θα επέστρεφα»

- Με δική σας εκπομπή;

«Με δική μου εκπομπή, δεν ξέρω. Μετά την προσωπική μου περιπέτεια, δεν θέλω στρες, θέλω να είμαι χαρούμενη, γιατί έτσι γίνομαι περισσότερο δημιουργική. Αλλά, αν γινόταν μία ωραία πρόταση και ήμουν ένθετη σε κάποια εκπομπή όπου πραγματικά θα μου δινόταν ποιοτικός χώρος ναι!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved