Δεν πρόλαβε να αποχωρήσει η πρωταγωνίστρια και δώσανε τον ρόλο της σε... άλλη
Showbiz

Δεν πρόλαβε να αποχωρήσει η πρωταγωνίστρια και δώσανε τον ρόλο της σε... άλλη

Δεν πρόλαβε να αποχωρήσει η πρωταγωνίστρια από την θεατρική παράσταση και δώσανε αμέσως τον ρόλο της σε... άλλη ηθοποιό.

Αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από το «Ο δολοφόνος κάνει πάντα ένα λάθος» η Λίνα Σακκά και έτσι οι Μιχάλης Ρέππας-Θανάσης Παπαθανασίου άρχισαν να ψάχνουν την αντικαταστάτριά της.

Χωρίς ανάσα μπήκε στις πρόβες του νέου έργου μυστηρίου η Ευαγγελία Συριοπούλου. Αρχικά είχε στον νου της πως θα κάνει μόνο τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ελα στη θέση μου», που κερδίζει τηλεθεατές και ειδήμονες στον Alpha, της ήρθε όμως πρόταση από το δίδυμο και είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη...

Τη μια μέρα της το είπαν, την άλλη συναντήθηκε με τον παραγωγό Πάνο Καισαρίδη των θεατρικών Σκηνών και το ίδιο απόγευμα πήγε στο «ΗΒΗ» και... Βούτηξε στα βαθιά. Αξίζει εδώ να σημειωθούμε ότι στη φιλόδοξη παράσταση που σκηνοθετούν οι ίδιοι οι συγγραφείς θα δούμε τους: Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλη Μαρίνο, Τόνι Δημητρίου, Σύλβια Δεληκούρα, Δημήτρη Κυρατσούδη και Μάνο Ιωάννου. Στην υποσχόμενη παραγωγή θα δούμε και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, μετά από μια μικρή αλλά αισθητή απουσία από το σανίδι.

Πηγή: Ειδήσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved