«Η Χριστίνα έκανε άνω – κάτω τις σχέσεις του Στάθη με την κόρη και την πρώην γυναίκα του»
Showbiz

«Η Χριστίνα έκανε άνω – κάτω τις σχέσεις του Στάθη με την κόρη και την πρώην γυναίκα του»

Πολλές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον γάμο του Στάθη Ψάλτη με την τελευταία του σύζυγο, Χρίστινα.

Ο αδελφός του ηθοποιού, Γιάννης Ρώτας αποκαλύπτει όσα δεν γνωρίζαμε.

Πώς γνωρίστηκαν;

Τότε ο Στάθης έπαιζε στο θέατρο και στις 4 το ξημέρωμα χτυπάει το τηλέφωνο μου και μου λέει: «Έλα γρήγορα, τι έπαθα μ' αυτή; θα πάθω καμιά ζημιά, είναι 17 χρονών, έχει πιει χάπια μαζί με ποτό», απόπειρα δήθεν αυτοκτονίας. Πήρε και την πρώην γυναίκα του μαζί, την Κάτια, τρέχω κι εγώ, πάμε στο νοσοκομείο, φεύγει ο Στάθης και κάθομαι μέχρι τις 2 το μεσημέρι και την παίρνω εγώ για να φύγουμε. Ο Στάθη5 μου είπε: «θα τη διώξω αμέσω3», κι εγώ του απάντησα: «Όχι, κράτα τη 10 μέρε5 να ηρεμήσει», αλλά δεν το έκανε. Σε μπουζουκάδικο τη γνώρισε, ήταν με μια παρέα της. Ήταν 16 χρονών, η οποία μας εκμεταλλεύτηκε όλους στο έπακρο, ήταν ψεύτικη απέναντι μας. Το 2005 ξέρεις ποια πίεζε τον Στάθη . να παντρευτεί τη Χριστίνα;

Ποια;

Η πρώτη του γυναίκα, η Κάτια, την οποία κατηγορούσανε και βρίζανε μετά. Τον βάλανε και την έβριζε, ότι κάτι της είπε, κι αυτό έγινε στα βαφτίσια της, εγγονής του.

Δεν είχε καλές σχέσεις με την πρώην γυναίκα και την κόρη του ο Στάθης;

Βεβαίως αλλά η κυρία ήταν η μοναδική που τους έκανε άνω-κάτω. Τα έβαλε και με την κόρη του. Τον έβαλε να ΤΠΒ κάνει παρατήρηση. Όταν έπαθε :ο εγκεφαλικό, η Χριστίνα πήρε τη Μαρία, την κόρη :ου, την άλλη μέρα. Η Μαρία της είπε: «Πότε θα μου τηλεφωνούσες, όταν πέθαινε; Έπρεπε να με πάρεις αμέσων». Η Χριστίνα το πήρε στραβά και μας έκανε μαλλιά-κουβάρια. Μετά άρχισε να τα βάζει με μένα.

Γιατί τα έβαλε μαζί σου;

Μια μέρα ο Στάθης μου τηλεφώνησε να πάμε σ' ένα δικηγόρο για να βάλω μια υπογραφή για κάτι, δεν ήξερα τι ήταν αυτό, το 2008. Εκεί γύριοε και μου είπε η κυρία: «Τώρα καθαρίσαμε τη μία, να δούμε πώς θα καθαρίσουμε με την άλλη». Ο Στάθης έδινε στη Μαρία διατροφή ακόμα και όταν είχε μεγαλώσει, είχε σπουδάσει, δούλευε, είχε παντρευτεί και η υπογραφή αυτή ήταν για να σταματήσει αυτό στην κόρη του. Εγώ ήμουν μέσα στην κατάθλιψη, με χάπια, πού να καταλάβω τι εννοούσε... Στην κόρη του αγόρασε ένα σπίτι, ένα μεγάλο διαμέρισμα. Εκείνη λύσσαγε με όλους, με τα λεφτά... ΓΓ αυτό στο τέλος είχε πάρει τη Χαρά, για να μείνει στο σπίτι της για δύο εβδομάδες, μέχρι να τακτοποιηθεί, γιατί είχε φύγει από το σπίτι του.

Ποια είναι η Χαρά;

Μια σχέση πριν παντρευτεί τη δεύτερη γυναίκα του, κι επειδή ένιωθε άσχημα που ερωτεύτηκε κάποια άλλη και την άφησε, της πήρε ένα διαμέρισμα. Η Χριστίνα πήρε τα πράγματα από το σπίτι και έκανε μετακόμιση στην περιοχή Ζωγράφου, οε διαμέρισμα δίπλα στη μάνα της.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved