Γωγώ Μαστροκώστα: «Νιώθω σαν να έχω ζήσει τη μισή μου ζωή στην Κύπρο»
Showbiz

Γωγώ Μαστροκώστα: «Νιώθω σαν να έχω ζήσει τη μισή μου ζωή στην Κύπρο»

Με… βαριά καρδιά αποχαιρετά την Κύπρο η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία πέρασε μερικές από τις πιο σημαντικές, καλύτερες και πιο δύσκολες, στιγμές της ζωή σης στη Μεγαλόνησο.


Σύμφωνα με το περιοδικό "Beautiful People", η Γωγώ είπε σε φίλους της: «Νιώθω σαν να έχω ζήσει τη μισή μου ζωή στην Κύπρο». Άλλωστε η Κύπρος αγκάλιασε την παρουσιάστρια ενώ στο νησί έζησε και καταστάσεις που της άλλαξαν τη ζωή.

Οι στενές της σχέσεις όμως με το νησί, ήταν και ένας από τους λόγους που παράτεινε τη διαμονή της. Έτσι πέρασε κάποιες χαλαρές μέρες μαζί με τη μητέρα και την κόρη της. Μάλιστα, ενώ η οικογένεια έχει σπίτι στην Χαλκιδική, θα περάσει τις διακοπές της με τους κουμπάρους της στη Λάρνακα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Στην έπαυλή της θα φιλοξενήσει τους πολύ καλούς της φίλους Μιχάλη Ασλάνη και Χάρη Σιανίδη.

Τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια της Γωγώς Μαστροκώστα δεν περιλαμβάνουν το τραγούδι, ενώ σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, έχει δεχτεί προτάσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση. Ο αγαπημένος της Τραϊανός Δέλλας, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε προετοιμασία με την Α.Ε.Κ. Αθηνών στην Αυστραλία και την Αυστρία.

Πηγή: showbiz.com.cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved