Μελίνα Ασλανίδου-Βασίλης Μουντάκης: Η ευτυχία τους δεν κρύβεται...
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου-Βασίλης Μουντάκης: Η ευτυχία τους δεν κρύβεται...

Tην καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει η Μελίνα Ασλανίδου, στο πλευρό του γνωστού κομμωτή και επιχειρηματία από την Κρήτη Βασίλη Μουντάκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία αυτόν τον καιρό κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχει αφιερώσει όλον τον χρόνο της στον αγαπημένο της. Και επειδή εκείνος δεν μπορεί να απέχει από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, η Μελίνα κάνει... πρόωρες διακοπές, έχοντας εγκατασταθεί στα Χανιά της Κρήτης. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο όμορφο νησί, άλλοτε με φίλους και άλλοτε μόνο, με τον Βασίλη Μουντάκη να την ξεναγεί στα πιο όμορφα μέρη της ιδιαίτερης πατρίδας του, την οποία αγαπάει πολύ. Μέσα από τα δικά του μάτια, η Μελίνα έχει αγαπήσει ακόμα παραπάνω το νησί, για το οποίο δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της σε τοπικό Μέσο: «Νομίζω ότι είναι ένας μαγικός τόπος η Κρήτη, έχει μεγάλη ευλογία πάνω της». Εκεί λοιπόν οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτά τους, έχοντας πλέον απαλλαγεί από τον φόβο μήπως παραμονεύει κάποιος παπαράτσι. Γένικότερα έχουν απαλλαγεί από τέτοιου είδους άγχη, αφού ποζάρουν στον φακό χωρίς ενοχές και χωρίς καμία ανάγκη να κρύψουν την ευτυχία τους. Πρόσφατα, δε, φωτογραφήθηκαν μαζί σε επίσημη εκδήλωση που έγινε στο Μάλεμε των Χανίων για τον εορτασμό της 76ης επετείου από τη Μάχη της Κρήτης. Οι δυο τους αχώριστοι και μόνιμα χαμογελαστοί, πέρασαν όμορφες στιγμές με συντοπίτες του Βασίλη Μουντάκη, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει με πολλή αγάπη από την πρώτη στιγμή την αγαπημένη του.
Παρόλο που δεν εμφανίζεται σε κάποιομουσική σκηνή τον τελευταίο μήνα, η Μελίνα θα επιστρέψει στο κοινό της με δυναμικό τρόπο. Η τραγουδίστρια, η οποία αυτόν τον καιρό ασχολείται με την προώθηση του νέου live album της το οποίο περιλαμβάνει 13 εκτελέσεις διαχρονικών επιτυχιών του Χρήστου Νικολόπουλου, ετοιμάζει και την καλοκαιρινή περιοδεία της, η οποία θα περιλαμβάνει παραπάνω από τρεις ουναυλίες σε πόλεις της Κρήτης. Όμως, η περιοδεία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει από την Αμερική, κάτι που σημαίνει πως το ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες ζει χωριστά. Σύντομα όμως η Μελίνα θα ξαναβρεθεί στην αγκαλιά του συντρόφου της, καθώς η Κρήτη θα είναι η «βάση» της για το φετινό καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μαζί με τους συνεργάτες της έχουν ήδη κλείσει εμφάνιση στην Αγία Μαρίνα στα Χανιά στις 12 Ιουλίου και άλλη μία στον Βάμο των Χανίων, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συναυλίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved