Άγγελος Διονυσίου: «Με τον Στέλιο δεν έχουμε κόντρα»
Showbiz

Άγγελος Διονυσίου: «Με τον Στέλιο δεν έχουμε κόντρα»

Ο Άγγελος Διονυσίου και τα αδέλφια του ακολούθησαν τα βήματα του πατέρα τους Στράτου Διονυσίου. 

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, το καινούργιο του τραγούδι και την σχέση του με τον αδελφό του Στέλιο.

Ποια τα επαγγελματικά σας σχέδια;

«Υπάρχουν κάποιες σκέψεις. Εδώ και αρκετά χρόνια δεν δουλεύω σε μαγαζιά, κάνω κάποιες συναυλίες. Το μότο μου είναι πάντα την υγεία μας να έχουμε και ότι προκύψει. Έχω αποφασίσει να κάνω κάποιες εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους αλλά και μικρούς. Περνώ καλά οπουδήποτε και να τραγουδώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δεν με ενδιαφέρει καν δηλαδή αν είναι ένα κλαμπάκι ένας μεγάλος χώρος ή αν είναι ένα στούντιο. Το θέμα είναι να τραγουδώ»

«Ούτε μια στιγμή»..;

«Είναι ένα νέο τραγούδι με το οποίο μετά από 10 χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία θέλησα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Ήταν επιλογή μου που απείχα από τη δισκογραφία, απλά ο κόσμος όταν με έβλεπε ρωτούσε «Άγγελε πότε θα βγάλεις νέο τραγούδι». Αποφάσισα λοιπόν με αυτό το τραγούδι να κάνω μια επανεμφάνιση, αν θέλεις, στη δισκογραφία. Είναι ένα πολύ όμορφο τραγούδι του Γιάννη Παπαϊωάννου και του Γιάννη Μουστάκα. Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν και έπεται συνέχεια, καθώς έχουμε στα σκαριά και άλλα τραγούδια. Πιστεύω μέσα στον Σεπτέμβριο Οκτώβριο σε συνεργασία με τον Μίλτο Καρατζά να ολοκληρωθεί ένα cd που θα βγει στον κόσμο και ελπίζω να το αγαπήσει»

Υπήρξε ποτέ κόντρα ανάμεσα σε εσάς και τον αδελφό σας Στέλιο καθώς είστε και οι δύο τραγουδιστές;

«Καμία κόντρα με το Στέλιο, είναι σαν να είμαι εγώ. Αν κάνει επιτυχία είναι σαν να την έχω κάνει εγώ. Είμαστε πολύ αγαπημένα αδέλφια, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και ποτέ δεν υπήρξε κάποια κόντρα μεταξύ μας. Δουλεύουμε σε διαφορετικούς χώρους αλλά κάποιες φορές συναντιόμαστε και κάνουμε κάποιες κοινές εμφανίσεις»

Πείτε μου μία ανάμνηση με τον πατέρα σας που σας ακολουθεί;

«Πολλές οι αναμνήσεις από τον Στράτο και σαν παιδί και σαν μεγάλος. Θα σας πω ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα μαγαζί όταν χωρίς να το ξέρει ανέβηκα και είπα ένα τραγούδι και αυτό μου έμεινε γιατί τον είδα και δάκρυσε… Του άρεσε πολύ αυτή η έκπληξη που του έκανα. Αυτό ήταν και το παράπονο μου, που δεν βρεθήκαμε ποτέ μαζί στην πίστα. Θα ήθελα πολύ και το είχαμε κανονίσει το 1990 να τραγουδήσουμε μαζί σε κάποιο μαγαζί της Αθήνας, αλλά δεν τον καταφέραμε. Μας έφυγε…» δήλωσε στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved