Δημήτρης Σταρόβας: Άντρας in love! Οι εκδηλώσεις αγάπης και το φετινό ερωτικό καλοκαίρι του!
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Άντρας in love! Οι εκδηλώσεις αγάπης και το φετινό ερωτικό καλοκαίρι του!

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ο Δημήτρης Σταρόβας και η αγαπημένη του γυμνάστρια Άννα Σταθάκη ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Οι δυο τους πλέον μένουν μαζί στο Παλαιό Φάληρο. Έχουν βρει την ισορροπία τους ζώντας στο ίδιο σπίτι και δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο ενός γάμου. «Δεν έχω αντίρρηση για έναν τρίτο γάμο», εξομολογείται ο Δημήτρης Σταρόβας. Μάλιστα, η 13χρονη κόρη του καλλιτέχνη, Εβελίνα, η οποία μένει μόνιμα με τη μητέρα της στη Θεσσαλονίκη, έχει πολύ καλή σχέση με την Άννα Σταθάκη, κάτι που τους δένει ακόμη περισσότερο. Όπως είχε δηλώσει παλιότερα: «Πήγαμε και διακοπέςτο καλοκαίρι όλοι μαζί. Μια χαρά, έχουν γίνει κολλητές».
Όλα δείχνουν πως οι δυο τους βιώνουν μια σχέση ζωής. Αυτό φάνηκε και από τη δημόσια εκδήλωση αγάπης του Δημήτρη προς την Άννα, στο ξεκίνημα της σχέσης τους γεγονός πρωτόγνωρο για τον δημοφιλή μουσικό, που μέχρι τότε δεν είχε δημοσιοποιήσει καμία σχέση του. Το ίδιο, ωστόσο, έχει γίνει και με την Άννα, η οποία έχει εξομολογηθεί τον έρωτά της για τον μουσικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Σε ευχαριστώ... Για τους τόνους αγάπης... Για την "πολυχρωμία" σου και το ταλέντο σου... Για το μεγαλείο της ψυχής σου... Για την παραμονή σου δίπλα μου, στην απώΛεια του πατέρα... Μείωσες τόσο αδιανόητα τον πόνο μου... Τον εκτόπιζες σαρωτικά κάθε μέρα... Εφερες πίσω το χαμό¬γελο και μου θύμισες τι θα πει ευτυχία! Επιτέλους σε βρήκα. Σε έψαχνα τόσα χρόνια. Δημήτρη, σε αγαπώ!!!».
Η Άννα εργάζεται ως δασκάλα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και διδάσκει γυμναστική και παραδοσιακούς χορούς. Με την ιδιότητα της λοιπόν, αυτή έχει βάλει σκοπό να αλλάξει όχι μόνο συναισθηματικά τον Δημήτρη Σταρόβα, αλλά και εξωτερικά. Και παρόλο που μέχρι σήμερα ο μουσικός αντιστεκοταν σθεναρά, λέει στη Real: «Μόλις έφτασε στο σπίτι και ο διάδρομος γυμναστικής», εννοώντας ότι μπαίνει σιγα-σιγά σε πρόγραμμα. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το δεύτερο για το ερωτευμένο ζευγάρι και ήδη προγραμματίζουν τις διακοπές τους, οι οποίες ίσως αργήσουν λίγο, αφού ο καλλιτέχνης θα δοκιμάσει το υποκριτικό του ταλέντο στο σανίδι. Μετά από αρκετές προτάσεις που έχει δεχθεί για να παίξει στο θέατρο, αποφάσισε να πει το «ναι», θα συνεργαστεί με τη Μιμή Ντενίση, η οποία ετοιμάζει θεατρικό έργο με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Σε λίγο ολοκληρώνεται και ο κύκλος εκπομπών του «The 2night show», όπου συνεργάζεται με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ, ως ιδρυτικό μέλος της ομάδας Αγαμοι θύ¬ται, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επετειακές συναυλίες για τα 25 χρόνια ζωής του συγκροτήματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved