Αγγελική Δαλιάνη: Θα είναι πάνω στο σανίδι μέχρι να γεννήσει!
Showbiz

Αγγελική Δαλιάνη: Θα είναι πάνω στο σανίδι μέχρι να γεννήσει!

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η 8χρονη Λυδία περιµένει πώς και πώς τον αδελφό της! Το ζευγάρι, πριν από λίγες ηµέρες, ανακοίνωσε µέσω των social media το φύλο του δεύτερου παιδιού του, το οποίο σε λίγους µήνες θα µεγαλώσει την οικογενειακή ευτυχία.

Η ηθοποιός διανύει τον πέµπτο µήνα της κύησής της και µε τον σύζυγό της είναι ιδιαίτερα χαρούµενη που θα µεγαλώσουν την οικογένειά τους και θα χαρίσουν ένα αδελφάκι στη λατρεµένη τους κόρη. Η ηθοποιός, που έχει σκοπό να ζήσει δηµιουργικά αυτή την ευτυχισµένη περίοδο της ζωής της, αποφάσισε πως, όπως και στην πρώτη της εγκυµοσύνη, θα δουλεύει µέχρι να γεννήσει! Άλλωστε, της είχε πάει γούρι και όταν πριν από οκτώ χρόνια περίµενε το πρώτο της παιδί, γι’ αυτό θα κάνει ξανά το ίδιο.
Στις 16 Ιουνίου έκανε πρεµιέρα µαζί µε τον Μάνο Παπαγιάννη στην αυλή του «Χυτηρίου» µε το έργο του Μαρκ Καµολετί «Πετάει πετάει», στο οποίο πρωταγωνιστούσαν και τον χειµώνα. Η Αγγελική, που στις αρχές Νοεµβρίου θα φέρει στον κόσµο τον γιο της, σκοπεύει να παίζει σε όλες τις παραστάσεις, µέχρι τα µέσα Σεπτεµβρίου. Στη συνέχεια, θα ασχοληθεί µε τις προετοιµασίες για το µωρό. Το σίγουρο είναι ότι θα µπουν και γαλάζιες πινελιές στο σπίτι... Ο σύζυγός της σχεδιάζει να βρίσκεται µέσα στην αίθουσα τοκετού, όπως άλλωστε είχε γίνει και στο πρώτο τους παιδί: «Θέλει κι εκείνος να βρίσκεται µαζί µας εκείνη την ώρα. Ελπίζουµε µόνο να µην είναι µακριά ή να µην έχει παράσταση, γιατί το έργο θα συνεχιστεί και τον επόµενο χειµώνα», λέει η ηθοποιός στη real.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να δώσει δύο ονόµατα στον γιο του, αλλά δεν έχει συµφωνήσει αν θα πάρει το όνοµα κάποιου από τους παππούδες.

Η Αγγελική κρατιέται σε άψογη φόρµα ακόµη και σήµερα και έχει πάρει µόνο 4 κιλά! Οσο µπορεί προσέχει τη διατροφή της, ενώ πρόσφατα, όπως αποκαλύπτει, ξεκίνησε κολυµβητήριο για γυµναστική. Η ηθοποιός, µάλιστα, είναι τόσο τολµηρή, που στους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της, πέταξε µέχρι τη Νέα Υόρκη µαζί µε τον σύζυγό της και τη µικρή Λυδία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved