Κάτια Ζυγούλη: «Μου αρέσει που ο άνδρας μου αρέσει. Είναι ωραίο να τον θέλουν!»
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: «Μου αρέσει που ο άνδρας μου αρέσει. Είναι ωραίο να τον θέλουν!»

Όλοι όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι ξέρουν ότι είναι αχώριστοι με, αυθεντικό τρόπο, ότι τους ενώνει κάτι βαθύ και πνευματικό.

«Η ζωή ήταν πριν και μετά τον Σάκη. Ο Σάκης με βοήθησε να έρθω σε μια πιο ουσιαστική επαφή με τα ενδότερα της ψυχής μου. Με δυνάμωσε, άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου, την οπτική μου για μένα την ίδια», ομολογεί η Κάτια Ζυγούλη σε συνέντευξη της στο Marie Claire ενώ θυμάται την πρώτη τους συνάντηση.

«Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια πρωτόγνωρη έλξη, τη βεβαιότητα ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπος μου. Από εκεί και πέρα όλα κύλησαν γρήγορα, έντονα, καρμικά».

Η ζωή είναι ωραία κοντά στον Σάκη, αλλά και γεμάτη δημοσιότητα. «Η έκθεση είναι, πλέον, τρόπος ζωής, την έχω αποδεχθεί. Με τον Σάκη έχουμε δημιουργηθεί γερές βάσεις, έχουμε βρει τους κώδικες μας, τον τρόπο να ανανεώνουμε τη σχέση μας και να μη μας επηρεάζει το τι συμβαίνει γύρω μας, αλλά το τι συμβαίνει με μας».

Πώς νιώθει που ο άντρας της αρέσει; «Μου αρέσει που ο, άνδρας μου αρέσει. Είναι ωραίο να τον θέλουν!» Ακούγεται σίγουρη και ειλικρινής με το κεφάλαιο «ζήλεια». «Η ανασφάλεια ανοίγει το δρόμο για τη ζήλια.

Υπήρχαν στιγμές που ήμουν ευάλωτη συναισθηματικά, ανασφαλής και τότε άφηνα χώρο για αγωνίες και ερωτηματικά. Ο Σάκης, όμως ήταν πάντα εκεί με τον τρόπο του, να με στηρίζει, να μην, το επιτρέπει. Εχουμε μια ουσιαστική επικοινωνία, λύνουμε τα θέματα μας και προχωράμε πιο δυνατοί».

Έχουν βιώσει ποτέ κρίση στη σχέση τους; «Εχουμε περάσει δοκιμασίες σε διάφορες φάσεις της σχέσης μας. Το ερώτημα είναι αν θα επικρατήσει η αυστηρή λογική ή η αγάπη και το συναίσθημα. Εμείς πορευόμαστε με την αγάπη που έχει τη δική της λογική και έτσι όλα ισορροπούν», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved