Εύη Δαελή: Νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω δουλειά και συνεργάζομαι με την αφρόκρεμα των νέων ηθοποιών
Showbiz

Εύη Δαελή: Νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω δουλειά και συνεργάζομαι με την αφρόκρεμα των νέων ηθοποιών

Μας συστήθηκε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», στον ρόλο της Φίφης, όταν ήταν ακόμη 12 χρονών.

Ύστερα από 10 χρονιά επέστρεψε τηλεοπτικά, στην επίσης δημοφιλή σειρά «Έλα στη θέση μου», στον ρολό της Ισμήνης, και έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Η Εύα Δαέλη μιλάει στην Espresso για τη συμμετοχή της στη σειρά αλλά και για το ξεκίνημα της στον χώρο σε ηλικία 10 χρονών, όταν κέρδισε το βραβείο β' γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την ερμηνεία της στην ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα «Παρέες».

«Η υποκριτική φαίνεται ότι ήταν το γραμμένο μου, Σε ηλικία 12 ετών έπεισα τη μητέρα μου ότι θέλω να με πάει στο κάστινγκ της σειράς "Λατρεμένοι μου γείτονες" , γιατί η ηρωίδα πού θα υποδυόμουν θα χόρευε. Η μαμά μου είπε να πάω τελικά στην ακρόαση για το σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» , όπου ο ρόλος μου θα ήταν ενός κοριτσιού που διάβαζε πολύ. Φυσικά ήθελα το πρώτο. Οταν πήγαμε στην οντισιόν για την παραγωγή του Ευτυχισμένοι μαζί και είδα 299 κορίτσια να διεκδικούν τον ρόλο, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα με επέλεγαν. Αλλά με φώναξαν και δεύτερη και τρίτη φορά και τελικά έγινα η Φίφη»

Η γλυκιά Εύη έχει αποφασίσει ότι φέτος δεν θα, φύγει για καλοκαιρινές, διακοπές, καθώς μέσα στον Ιούλιο περιμένει να την πάρουν τηλέφωνο από την παραγωγή για να αρχίσουν τα καθημερινά 12ωρα γυρίσματα για το «Ελα στη θέση μου», που πήρε το πράσινο φως από το κανάλι για ακόμα μία σεζόν.

«Για χρόνια έκανα διακοπές στη Σύρο, αλλά πριν από τέσσερα χρόνια ανακάλυψα τη Μήλο και βρήκα τον παράδεισο μου. Εκεί γιορτάζω τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα γενέθλια μου, αλλά φέτος δεν το βλέπω...» αναφέρει. Φαίνεται όμως να μην την πειράζει και τόσο πολύ.

«Νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω δουλειά και συνεργάζομαι με την αφρόκρεμα των νέων ηθοποιών, που δεν παραπονιέμαι» εξηγεί στην εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved