Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να εργάζονται δωρεάν»
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να εργάζονται δωρεάν»

Η Ζέτα Μακρυπούλια λέει ότι έχει μάθει -τουλάχιστον στα τηλεοπτικά μονοπάτια- να πορεύεται με μπούσουλα το ένστικτο της. Και φαίνεται ότι δεν την έχει προδώσει ποτέ.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχουν λείψει οι προτάσεις αυτά τα χρόνια που ήμουν εκτός τηλεόρασης. Είναι επιλογή μου η αποχή, θα με ρωτήσεις γιατί. Επειδή ήθελα να κάνω κάτι το οποίο και θα μου αρέσει, αλλά και θα μου αρέσουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται. Τα τελευταία χρόνια οι όροι έχουν αλλάξει πάρα πολύ στην τηλεόραση, οπότε δεν ήμουν διατεθειμένη να θυσιάσω τόσα πολλά μόνο και μόνο για να βγαίνω στο γυαλί. Εχω το θέατρο μου, έχω τη δουλειά μου. Σίγουρα η τηλεόραση σου δίνει κάτι παραπάνω –κυρίως οικονομικά-, αλλά είχα κάνει ένα κουμάντο ώστε να μπορώ να μείνω εκτός και να δουλέψω με τις συνθήκες που θα ήθελα. Δεν είναι ότι δεν αντιλαμβάνομαι σε τι καιρούς ζούμε. Αλλά οι ιθύνοντες των παραγωγών έχουν παρατραβήξει το σχοινί. Είναι σαν να μην υπάρχουν πλέον ανθρώπινα δικαιώματα. Εγώ εκεί αντιδρώ», επισημαίνει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Οπότε, εκτός από το ένστικτο της, μέτρησαν και οι οικονομικές απολαβές για να αναλάβει την παρουσίαση του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού;

«Σαφέστατα υπολόγισα το οικονομικό κομμάτι», απαντά με γνήσια ειλικρίνεια. «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να εργάζονται δωρεάν. Εκτός αν υπάρχει κάποιος φιλανθρωπικός σκοπός. Επαναλαμβάνω, όμως ότι δεν ζούμε στις εποχές όπου μπορεί κάποιος να αποκομίσει πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση. Εγώ και πριν από την κρίση δεν ήμουν από τα άτομα που έκλειναν τρελά ποσά. Εχω κλείσει μια αξιοπρεπή αμοιβή για να πω ότι αξίζει και να το κάνω. Πολύ ειλικρινά θα τους ότι πρώτα με ενδιαφέρει η ομάδα και αυτό που κάνω: να μη με εκθέτει, να είναι ένα concept διασκεδαστικό, να μην ξεφεύγει από τα όρια, να μην είναι σκληρό ριάλιτι. Εχω κάποια στάνταρ. Οταν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις, τότε πηγαίνω σε μια δουλειά. Φυσικά και έχω χαλάσει δουλειές στο παρελθόν γιατί κάποιοι θέλουν και να δουλεύεις, και να τους πληρώνεις από πάνω», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved